a desember to remember


ph_priv, Guam

Bestefar spurte mamma om å få en kopi av reiseruten min, for å vite hvor jeg er til enhver tid. Leser du den setningen riktig, ser du at jeg egentlig skriver «Mormor og bestefar bryr seg en hel masse om meg, og det gjør meg så forferdelig glad!» Tante, som egentlig ikke er så flink med datamaskiner, sender meg mailer og lurer på hvordan jeg har det, med ønsker om en god jul. Hun får meg til å føle at jeg lever videre der hjemme, enda jeg ikke har vært eller skal hjem på flere måneder. (Eks) Mannekjøtt var innom familien min for å ønske god jul, han sendte meg den nydeligste rapporten etterpå, om hvordan ting står til der hjemme hos støvet*. Jeg tror ikke jeg klarte å fortelle han hvor glad det gjorde meg, både for at jeg har en venn som han, og for at familien min er akkurat som jeg forlot den. Når jeg endelig kommer hjem skal vi feire jul en gang til, selvom årstiden blir helt feil, bare fordi jeg gikk glipp av min tjueandre. …..og den familien kommer jeg fra!

Avstanden mellom oss er forferdelig stor, men dere skal vite at jeg klarer meg helt fint her ute. Jeg trenger ikke drøssevis med gaver, julesanger, pepperkaker og et pyntet tre med titusen barnåler. Så lenge jeg har røttene mine, sier mitt grønne, glitrende tre «God dag!» <3 Samme om det er en palme eller gran. Og det slektstreet skal jeg klamre meg til for alt det er verdt!

Det ble ingen julefest i kveld, avlyst av personlige årsaker, men Juan og kona tar meg med ut på middag allikevel. Så nå må jeg gjøre meg klar! Håper dere får en fredfull dag med tid til å se på alt det fine dere har fått, hjerter! Snakkes!

*mamma og pappa

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *