Om meg

Navn: Marie Brudevold
Alder: 28 år
Fra: Fredrikstad
Bosted: Moss

Jeg kom som et fyrverkeri inn i denne verden i 1990, hadde visst dårlig tid, sa mamma, og fikk tildelt navnet Marie. Det bærer jeg alltid rundt halsen i et sølvsmykke jeg fikk av besteforeldrene mine til jul en gang. Dere hadde likt dem, fine folk, og bestefar og jeg har faktisk mye til felles; da han var i militæret tatoverte han et anker på armen, og der har jeg vært også – i militæret altså, men jeg tatoverte en bart på fingeren i stedet. Neinei, det er faktisk sant.

BvSrOy2h

Jeg tjenestegjorde som soldat og senere grenader i luftforsvarsstaben på Rygge militære flystasjon, hvor jeg jobbet med rekruttering, grafisk design og kommunikasjon, og tok fagbrev som mediegrafiker, og designet blant annet et F-16 jagerfly i rødt, hvitt og blått, og reiste Norge rundt sammen med dét under feiringen av «Norsk militær luftmakt 100 år» i 2012, og jeg elsket hver eneste meter jeg tok for meg med mine nypussa M77. Årene med flagget på skulderen var de beste årene i mitt liv så langt, men jeg forlot allikevel det grønne, glitrende frivillig i september 2012, etter nesten tre år i Kongens rekker. Jeg ville reise jorden rundt, og det gjorde jeg óg – helt på egen hånd, en reise som varte i nesten sju måneder.

Jeg så verden fra Sør-Afrika til Sør-Amerika – og alt i mellom. Jeg kom hjem igjen våren 2013, og siden da har jeg fylt opp plassen min her på jorda med blogg, ulike oppdrag som frilanser, så mange reiser jeg bare kan mellom jobb og studier (har en bachelorgrad i medievitenskap), og jeg er stadig ute på nye eventyr. Jeg har fremdeles en uniform hengende i skapet – for jeg er fenrik i Heimevernet og jobber som presseoffiser noen dager i året, og de dagene jeg ikke gjør dét, tilbringer jeg på hovedkontoret til Gjensidige i Oslo, hvor jeg jobber som kommunikasjonsrådgiver.

Ellers? Liker ikke folk, men er åpen for forslag. Elsker å skrive, reise, tenke og le. Og det verste jeg vet er når folk ikke vet når de kan bruke «i forhold til» og ikke.