Dette året

Tjuetjuefire, hejhej! Ti dager gammel allerede. Jeg håper dere har hatt en fin start, og om ikke – husk at etter en begynnelse kommer det alltid en fortsettelse, og den kan man alltids prøve å gjøre noe med – selv om starten kanskje ble litt skakk.

For min egen del startet jeg der jeg sluttet fjoråret: som nyfrelst crossfitter (se for dere en særskrivingsfeil der, heh). Jeg har endelig klart å forplikte meg til trening, hvert fall for et halvt år, og bruker økonomien som min største motivator, haha. Fordi halleluja, så dyrt det er 🙂 Så om treningsmotivasjonen i seg selv begynner å blekne (som den har en tendens til, hvert fall når jeg har surret rundt med egentrening her hjemme), har jeg hvert fall sparegrisen i meg som kan piske meg ut døra.

Men foreløpig er motivasjonen på topp! Timene er varierte og morsomme, treningen veldig bra og jeg blir så støl som jeg aldri har vært før – fysisk ubrukelig i tre, fire dager etter en økt – null tull. Det blir forhåpentligvis bedre med tiden, hvis ikke blir det umulig å få trent mer enn èn gang i uka og DET er for lite for den summen jeg betaler hver måned.

Ellers har jeg lyst til å fylle dette blanke arket kalt 2024 med:

 • Matlaging, det kom liksom som en bonus med treningen. Når jeg først skal gjøre noe for egen helse, vil jeg gjøre det ordentlig – spise mindre (Toro)pulver, og mer sunt og variert
 • Konserter, har allerede billetter til LP, Gaslight Anthem, Klovner i kamp og èn festival
 • Bøker, jeg har oppgradert lesemålet til 30 (i fjor hadde jeg 25 og året før 20), den første boken jeg har lest i år er Marie Aubert sin «Jeg er egentlig ikke sånn», likte den veldig godt!
 • Andre ting enn sofaen etter jobb, det målet hadde jeg vel i fjor også og det gikk sånn passe. Prøver igjen 🙂
 • Venninner, jeg er altså så grusomt dårlig til å finne på ting med dem. Vi snakker 1-2 ganger i året, max. Terskelen ble liksom like høy som Oslofjorden er bred når jeg flyttet over til feil side, både fysisk og mentalt. Iverksett skjerping.

Har dere noen tanker eller ønsker for det nye året?

1 kommentar

 1. Fin fylliste! Om det går ann å seie, hah.
  Synes det er så fint å lese om lesemål, og likar så godt oppdateringane dine om det på sossiale medier.
  Og det siste punktet der, heihei. Singel og 34 år, i ei bygd der det føles ut som alle på min alder har familie og born, jaja. Fint fyll då!

  Før året starta hadde eg som mål å seie opp ein jobb, og seie frå at eg vil jobbe mindre i ein annan frå hausten av. No er det gjort, hurra! Helgefri igjen snart, det blir fint.
  Ynskjer å gå meir på tur i år (hadde det same i fjor, vart ikkje så mykje), både vinter, vår, sumar og haust. Spesielt når kor helg blir fri, ikkje berre annankvar, så håper eg kjem meg ut meir. + at eg vil ut på ein sol og strand-ferie. Byrjar draume om slike plassar du reiser til, men ender vel på Granca, ikkje så tøff når det kjem til reising! Spesielt ikkje åleine.

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *