Kajakk og kos

God morgen! Eller, den kan ikke være bedre enn gårsdagens. Da så vår morgen sånn her ut:

Vi har flyttet inn hos Don i Pinelands, og han tipset oss om The Atlantic Outlook, et lite byrå like ved Waterfront som tilbyr kajakkturer (600 ZAR per pers, tilsvarer cirka 350 norske). Så i går stod vi opp halv sju for å være med på morgenturen klokken åtte, sjansen for å se delfiner skulle være størst på den tiden av døgnet. Vi så ingen dyr i det hele tatt, men hadde en helt nydelig morgen i det blå allikevel!

Etter turen (varte i ca to timer) gikk vi for å finne frokost, før planen egentlig var å dra til den botaniske hagen Kirstenbosch. Men så fant vi Grand cafe, en stor og digg plass med sofaer og parasoller i sanden, fin restaurant og utsikt til der vi akkurat hadde padlet, så vi slo oss med der i stedet og ble bare sittende, hehe. De hadde egentlig ikke åpnet enda, men vi fikk sette oss allikevel og bestille noe å spise før åpningstiden. De er så innmari serviceinnstilte her, elsker det!

Når klokka ble fem ruslet vi opp til Oranjezicht City Farm Market, et marked som bare er åpent i helgene + onsdag ettermiddag, og som Vaughn (en av de som var på braai’en) tipset oss om. Gøy sted hvor man kan gå rundt og titte med en øl i hånda.

Og såå gikk vi ned til Grand igjen for middag, før vi tok kvelden.

Det var deilig med en dag i sola og komme seg litt unna Waterfront, som vi har rukket å runde flere ganger allerede, hehe. Ålreit der altså, men mye mennesker og føles litt.. trangt? Så det var digg med en menneskemengdepause!

I dag er planen å gå opp Table Mountain, hvis skyene vil. Det kan være blå himmel så langt øyet ser – men fjellet kan fortsatt ha på seg en duk av skyer. Håper den dropper det i dag!

4 kommentarer

  1. Lill-Karin Sanna

    Fantastisk å få «dele» reisen med dere👍❤️🥰

    1. Glad for at du «er med»!

  2. Har ikke lest bloggen på en stund nå, men er så hyggelig å få noen oppdateringer! Reisene dine med ord og bilder er så fine å følge med på!🩷 Føler meg plutselig som da jeg først oppdaga bloggen din og drømte meg bort!

    1. Det er så hyggelig å lese! Takk for at du stikker innom <3

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *