Den der golfen

Må bare starte med en shoutout til mannen som tilfeldigvis stod og trente på golfsenteret forrige fredag klokka sju.

Tror dere ikke vi måtte HA MED eget utstyr, a? Haha! Det stod det ingen verdens ting om da vi bestilte den timen i golfsimulatoren, og for folk som driver med golf til vanlig er dette kanskje en selvfølge – men vi hadde jo ikke peiling. Så vi tasset inn der som to løker, uten så lite som en golfball i lomma, og trodde det var samme konsept som å ta en kveld i en bowlinghall. Nei, nei.

Senteret var ubemannet, og hadde ikke denne mannen stått der med golftralla si i simulatoren ved siden av, hadde hele kvelden og pengene vi allerede hadde betalt vært bortkastet. Han lånte oss tre køller og en ball og reddet med det hele opplegget, ilu!

Jeg var akkurat like talentløs som jeg trodde jeg kom til å være, men det var gøy å prøve det ut! Det minnet meg litt om da broren min og jeg satt på PCen på kjøkkenet på slutten av nittitallet og spilte golfspill på data, bare at denne formen for golf faktisk gjorde meg støl (sier litt om treningsnivået mitt ellers, si). Timen gikk veldig fort, og da vi var ferdig takket vi kveldsredningsmannen vår og fortsatte fredagen med biljard i bowlinghallen ved siden av.

En god første date i serien av kvartalsvise dater, om jeg får si det selv. Spent på hva han som får meg til å le finner på i det neste!

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *