Viveiro Botanical Garden

La oss dra tilbake til Kapp Verde for et øyeblikk.

Viveiro, Sals botaniske hage, lå en tjue minutters gåtur fra hotellet vårt. Den tronet høyt på Tripadvisor, så en ettermiddag, etter en hel dag ved bassenget, bestemte vi oss for å gå dit.

For et fredelig sted!

Vi betalte 5 euro ved inngangen og da vi kom dit var det ingen andre gjester der, så vi kunne gå rundt der helt alene og se på det som var. Hagen var ikke så stor, bestod av flest fugler, i alle slags vakre farger, i tillegg til geiter, marsvin og et esel. Og en skog av kaktuser! Sal generelt er ikke så veldig frodig av seg, så det var deilig å komme til denne grønne lungen og vandre rundt i stillheten. Jeg elsker atmosfæren i botaniske hager.

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *