Et nytt, dødt tre

Jeg har fremdeles ikke kommet helt over at jeg kastet det lille, døde kirsebærtreet da jeg flyttet fra Moss til Horten. Det som hadde vært med meg i ti år og fungert som juletre (/kvist?) på denne tiden av året. Men jeg er mer tilbøyelig til å komme over det nå som vi har kjøpt et FAKTISK juletre! Vi fant det på Feel, til 60%, og det er så fint <3 Jeg elsker å komme opp trappen om morgenen og bli møtt av et glitrende tre fordi han har stått opp før meg og skrudd det på, åh.

Det var vanskeligere enn jeg trodde det skulle være, å finne ut hva slags stil jeg har når det kommer til juletrepynt, men det løste seg på salg i går det også. Litt vanskelig å se på bildet, men det går i sort, rust, burgunder, litt sølv, litt gull. Storfornøyd!

Det er en god stund siden jeg logget inn her sist, og det var egentlig ikke meningen at det skulle bli stille så lenge, men verden slik vi kjente den ble snudd på hodet igjen i november og ordene mine forsvant i alt det meningsløse. Snudd på hodet er å underdrive, faktisk, den ble kastet veggimellom, og så dro han som får meg til å le og jeg til Kapp Verde, hvert fall rent fysisk, og prøvde å kose oss oppi alt.

Vi kom hjem for en uke siden, og nå er det straks jul uten at jeg er i stemning, men det hjelper med et juletre, det gjør jo det. Jeg skal feire min første jul hjemmefra i år (hvis vi ser bort fra verdensreisen), hos familien hans, det blir litt rart – men også veldig fint. Jeg gleder meg!

Hvordan går det med deg, og hvordan skal du tilbringe julen i år?

2 kommentarer

 1. Solfrid

  Herremin, titta innom her for 2-3 timar sidan og tenkte «det var lenge sidan noko nytt ja» og så berre TADAAA! Håpar det kjem litt frå Kapp Verde óg, det har sett ganske så herleg ut på insta affal!

  Og fint juletre! Eg har ekte og er så heldig at eg kan hogge det i bror (før pappa) sin skog – gratis! Pynter det med helst gamaldags pynt, flagg, glitter, hekta hjarter, halmpynt og slikt. I år er det nye: regnbogeflagg! Kulene eg er mest redd for må eg pynte med andre plassa pga kattane ..
  Gler meg veldig til jul og litt fri eg no! Og håpar den nye julefeiringa di blir fint! Med han som får deg til å le har eg trua på at det blir det <3
  Håpar det går greit med deg/dykk.

  1. supermarie

   Nei, så gøy at du var innom akkurat i dag, haha! Ja, jeg har hvert fall planer om å skrive om Kapp Verde, så får tiden vise om jeg får ut fingrene. Føler jeg brenner opp kruttet på Instagram, men altså.. det er jo mer å fortelle! Så koselig med ekte tre og gammeldags pynt 😍 Minner meg om barndommen! Og regnbueflagg – elsker det 👏🏻 Tusen takk, Solfrid, det tror jeg også. God jul til deg og dine!

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *