Soverommet

Bare ei litta pause fra reisebloggen, fordi jeg tross alt er hjemme igjen.

Det begynner å bli en god stund siden vi malte soverommet, men dere har jo ikke fått sett i det hele tatt det enda – så her er vi! Soverommet. På bildene ser mur-tapeten som var der da vi tok over egentlig ganske stilig ut, men jeg lover – i virkeligheten var den så pixlete. Og er det noe en mediegrafiker ikke orker å hvile blikket på, så er det pixlete bilder. Den måtte gå.

Vi prøvde først å bare male over, men da krøllet tapeten seg – så vi måtte rive den av istedet. Det gikk bedre enn jeg trodde, takket være internett som tipset meg om at eddik i vann i sprayflaske ville løse opp tapetlim. Det burde dere ta med dere videre i livet dere også, hvis dere noen gang skal kvitte dere med tapet eller annet som sitter klistret til veggen!

FØR:

Som (absolutt) alle de andre rommene i huset var soverommet malt i grått.

Den nye fargen heter Daydream, og er både varmere og mer lilla enn på bildene under. Det er bare jeg som ikke klarer å slutte å bruke dette fargefilteret + støv på alle bloggbilder som skal ut :)) Jeg gjentar; mediegrafiker, hehe.

ETTER:

Det siste bildet er kanskje det nærmeste vi kommer virkeligheten når det gjelder fargen. Nå gjenstår det bare å finne et nytt bilde eller noe annet å ha over stolen i hjørnet (tiger-bildet ble flyttet til kommoden når vi fikk den på plass), så er rommet komplett!

Hva synes dere?

6 kommentarer

 1. Fin, varm og rolig farge som passet kjempegodt på et soverom!

  Pikslete bilder er helt grusomt, det skulle ikke vært lov å printe noe som helst for videresalg hvis man ikke har kompetansen til det. Hilsen en annen (avdanka) mediegrafiker

  1. supermarie

   Haha, ENIG!

 2. Solfrid

  Fiint!
  Som sagt før, du kan godt kome og interiøre (det er ikkje eit ord, men me kan late som) hjå meg!

  1. supermarie

   Ååh, TAKK! Det hadde vært drømmejobben <3

 3. Ann Iren Edvardsen

  Fargen er kjempefin 👍

  1. supermarie

   Ikke sant? Så fornøyd!

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *