Wanderlust på ekte

Jeg pakket kofferten i går. Brukte hvem vet hvor mange timer på å prøve alle sommerklær, pakke etter antrekk, finne frem alt som har vært ubrukelig de to siste årene. Vi skal endelig reise igjen! Ut av landet, ut av Skandinavia, for første gang siden tjuenitten (med unntak av fotballturen til England i april, da).

Den lange, ufrivillige pausen fra verden har gjort reisegnisten min om til et inferno, uten å overdrive. Jeg gleder meg så mye at jeg ikke fikk sove i går, jeg pakket ferdig to dager før avreise (vanligvis gjør jeg det cirka et kvarter i forveien), jeg vet nesten ikke hvor jeg skal gjøre av meg. Og med alt som har vært av streiker, passtrøbbel og flyplasskaos? Jeg føler jeg har løpt gjennom et brett i et dataspill og såvidt dukket unna alt som har kommet min vei. Passet var jeg lur nok til å fornye i 2020, selv om det egentlig ikke gikk ut før i fjor. Og selskapet vi flyr med har foreløpig holdt seg på utsiden av alle de andre problemene.

Jeg bare håper jeg kommer i mål og at det ikke blir game over like før brettet er ferdig.

VI SKAL TIL ITALIA! Jeg har tømt minnekortet og funnet frem en helt ubrukt reisedagbok for anledningen. Mitt første ordentlige eventyr etter pandemien skal faen meg dokumenteres. Arrivederci!

6 kommentarer

 1. God tur Marie ❤️ Nyt hvert sekund og del litt med oss her hjemme.
  (Har du fått vannehjelp?)

  1. supermarie

   Tusen takk, det skal jeg! Og ja, jeg har heldigvis fått noen snille sjeler til å stikke innom <3

 2. Denne sommeren føles så fri! Selv har jeg «bare» vært i Skandinavia i sommer, men det var såå godt å komme seg utenfor Norge for første gang på lenge.

  God tur! 🇮🇹

  1. supermarie

   «Bare» Skandinavia er jo magisk etter det vi har vært gjennom, hehe. Tusen takk! God sommer!

 3. Masse god tur Marie ♥️ Håper dere får en super tur til Italia 🇮🇹 Reiser selv dit om noen dager – tror det blir skikkelig bra! God sommer ☀️

  1. supermarie

   Tusen takk, fine! Og takk det samme – håper du får en nydelig tur og sommer!

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *