Tomme hyller

Hejhej, sier jeg blidt til skjermen og ansiktene på Teams og hører samtidig et ekko.

Det er seriøst ekko på hjemmekontoret mitt nå. Så fort han reiste på jobb begynte jeg å pakke ned ting, og jeg ble altfor ivrig og det gikk altfor fort, og nå er det ekko hver gang jeg åpner kjeften i et digitalt møte. Se så tomt:

Kjøkkenskapene er ribbet for alt jeg tenkte vi ikke trengte før vi er på plass i nytt hus, skuffene i gangen er tomme, sengetøyet forsvunnet fra plassen sin og det meste vi eier og har er pakket ned og stuet bort i en borg av esker bak TVen. Gleder meg til en av oss finner ut at vi allikevel trengte den greia som kanskje eller kanskje ikke ligger i den innerste, underste esken, bak alle de tjuetre andre 🙂

Det blir noen stusselige omgivelser å bo i de siste ukene før vi flytter, men jeg klarer liksom ikke å la være; må pakke, rydde, styre og ordne. Det eneste som hindrer meg i å gå løs på den enorme bokhylleveggen med hundrevis av bøker i stua er mangelen på tomme esker. Jeg skal hente flere i morgen. I løpet av helga bor jeg garantert i et hjem skrapet for innbo og alt jeg har igjen er møbler og grønne planter, og muligens et par klesplagg – hvis jeg klarer å la de være. Og eventuelt et par tallerkner og en gaffel. Kanskje.

Nå nærmer det seg, på ekte!

2 kommentarer

  1. Maria Muri

    Så spent på deres vegne!

    1. supermarie

      TAKK! Gleder meg til å ta dere med inn i nytt hus 🙂

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *