Fjellrev

HEI FRA TRYSIL! Etter å ha startet det nye året med isolasjon og karantene, og nye uker med jobbing hjemmefra, var det helt himmelsk å komme hit. Se noe nytt, gjøre noe annet enn den evige pendelen mellom seng, skrivebord og sofa – kun avbrutt av et par nødvendige turer på dass og til postkassa.

Det er trist å si det, men jeg satt altså sju dager i karantene, insperret i leiligheten, uten å ense det. Den eneste forskjellen var at han måtte dra i butikken uten meg, så lite gjør jeg ut av disse pandemidagene som bare fortsetter å komme og gå.

Denne uken, derimot! Vi har stått på slalåm (og brett), langrenn, gått turer i nabolaget. Fylt kveldene med brettspill, badstue og bøker. Vi leier en hytte gjennom jobben, med perfekt beliggenhet, og jeg har debutert som hyttekontorist. Det kan så innmari anbefales, så mye at vi trenger et nytt ord for det å anbefale. Jeg starter arbeidsdagen med å fyre i peisen, beundre utsikten, sitter i møter i stillongs og nyter den friskeste lufta mellom slagene. Og når PCen legges bort for dagen, er det ut i dette postkortet av et landskap. Det er simpelthen helt nydelig, og skal fortsette å være det helt frem til fredag – da kjører vi hjemover igjen, og kan nesten starte pakkingen av alt vi eier og har. Vi flytter snart!

Hvordan startet deres 2022?

5 kommentarer

 1. Året mitt startet med å leve som om jeg var i karantene uten å være det, lol.
  Hadde min første kaffe i år på kafé i går da!
  Lykke til med flytting! <3

 2. Året startet hektisk med mye jobb og reising og så avslutter vi januar i isolasjon med alle 4 i familien med omikron. Litt kontraster for å si det mildt.

  Lykke til med flyttingen! Er alltid mye mer jobb enn man skulle tro på forhånd.

  1. supermarie

   Æsj, så kjedelig at dere ble smittet. Håper dere er oppe og nikker igjen nå! Tusen takk!

 3. Så fint innlegg!! Det er denne stemningen som er grunnen til å fortsette å blogge (du har jo sagt du er litt usikker), den får man ikke på Instagram. Ville bare si det.

  1. supermarie

   Åh, du. Nå ble jeg glad! TAKK!

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *