Alle disse dagene

JA HALLO! Da var det oss igjen. Jeg la ut et spørsmål på Instagram her om dagen, eller var det uker siden, jeg husker ikke, om hva følgerne mine der kunne tenke seg at jeg blogget om. Noen av dem er vel her, antar jeg, så hey! Uansett, det kom et overveldende antall med svar, både finord og ønsker, og jeg tok vare på dem alle, bare så det er sagt. Men tiden har bare ikke strukket til. For hei hvor det gikk etter forrige blogginnlegg!

Det var takst og det var foto, samtidig. Bokstavelig talt; på samme dag – innenfor de samme timene, og jeg spratt rundt som en sprettball her hjemme mellom de begge. Flytte på ting for fotografen, svare på ting takstmannen lurte på. Tenne lys, fjerne det som skulle fjernes underveis i fotograferingen, ja – vi har røykvarslingssystem, nei, vi har aldri opplevd tilløp til brann, åh er det skjevhet i gulvet?

Når begge takket for seg var jeg helt skutt. Akkurat den samme følelsen du sitter med når du har levert bacheloroppgaven din etter flere dager med jobbing, og tenker at nå har jeg gjort mitt – det blir spennende å se om jeg bestod.

Og vi bestod! Annonsen gikk ut og vårt lille hjem fikk skinne på Finn et par uker for den store, vide verden. Over tjue interesserte, halvparten av dem på visning og på mandag ble det solgt. Slottet vårt, som jeg ikke engang rakk å eie i et helt år før det ble noen andres. På en måte litt trist, samtidig som jeg er SÅ gira på hus og etter salget har jeg lagt merke til hvor vakkert det faktisk er her. Den vanvittige utsikten, detaljene her inne, lampa i gangen. Du vet ikke hva du har før det er borte, og jeg kommer til å sette ekstra stor pris på de siste månedene våre her, det vet jeg at jeg gjør.

Og så har jeg tatt eksamen siden sist! I noe jeg aldri fortalte dere om at jeg «studerte». Det kvalifiserer vel ikke som et studie heller, det var et 5 ukers kurs i sosiale medier med eksamen til slutt. Så nå er jeg sertifisert spesialist på markedsføring i sosiale medier! Der er Gjensidige god; du skal alltid utvikle deg i jobben din, lære noe nytt, få mer kompetanse.

Ellers… Vi har kjøpt ny sofa til det nye huset, og den er så SJUKT fin! Og himmelsk god å sitte i, jeg kommer aldri til å komme meg opp igjen når jeg først har landet. Det er så deilig å få leilighetssalget ut av verden før jul, nå gjenstår bare gledingen til flytting og ekstasen over å finne det vi trenger til vårt nye hjem!

Nei, livet smiler. I tillegg til alt jeg har skrevet til nå har jeg mer eller mindre fri ut året. Jeg har for vane å spare på masse feriedager fordi jeg tenker at til høsten? Da kan jeg reise ut i verden og ta en velfortjent pust i sanden under en palme et sted. Men det stoppet pandemien meg i å gjøre også i år, så da sitter jeg her på slutten av året med altfor mange feriedager til gode. Om jeg klarer å ta helt fri vet jeg ikke, men jeg skal hvert fall senke skuldrene og gi det et forsøk. For med huskjøp, leilighetssalg og eksamen er det nok av stress å gi slipp på.

Hvordan går det med deg?

8 kommentarer

 1. Er her, jeg ja! Hei!
  Gratulerer med ny boplass og bestått eksamen <3

  Her er det travelt i butikkjobb når det er desember og jul. Ellers er det en annerledes jul (uten en forelder i live) på toppen av en annerledes jul (fortsatt den her pandemien). Gleder meg til jul allikevel, selv om den er litt rar og vond.
  Ønsker deg en fin desember, Marie <3

  1. supermarie

   HEI! <3 Tusen takk! Åh føler sånn med deg, den første er alltid den rareste. Stor klem! Håper du får en så fin desember som mulig <3

 2. Ada Emilie

  Åh, for noen hektiske uker! Håper du får landet litt! Det fortjener du

  Jeg nettopp kjøpt leilighet, og det dukker bare opp feil på feil og mangel på mangel! Det er såå kjedelig! Men det går over det også, og da blir det bra

  1. supermarie

   TAKK, det begynner å hjelpe <3 Ånei, så kjedelig at det skal ødelegge en ellers så stor ting 🙁 Gratulerer ned leilighet hvert fall, jeg håper det veldig snart føles veldig mye bedre!

 3. Hei!
  Så fantastisk! Gratulerer med hus! Og bestått eksamen! Håper vi får være med å se deg sette ditt preg på huset. Leiligheten vart så fin! Vi bygger hus. Vi er kanskje ferdig til sommeren.. Hvertfall til jul si mannen.. Riktig god jul! ✨

  1. supermarie

   Tusen takk! Det skal dere selvsagt få – gleder meg som en unge til å gjøre huset til vårt eget 😀 Så spennende med nybygg!! Gratulerer til deg også, og goood jul! <3

 4. Camilla

  Gratulerer så mye med hus, gleder meg til å se interiørsmaken din få bred seg på enda mer plass<3

  1. supermarie

   Åå, TUSEN TAKK! Det blir så gøy å få boltre seg i et helt hus!

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *