Snart nytt år, snart nytt kapittel

Beina mine rister. Armene mine skjelver. I skrivende stund har jeg holdt på konstant i tjuefire timer, med åtte timers himmelsk søvn som eneste avbrekk. I ekstasen over å endelig ha kjøpt drømmehuset (!!) glemte vi litt at han skulle reise dagen derpå, og at hele prosjekt «få leiligheta klar til fotografering og salg» falt på meg. Ha det, da! Når du kommer hjem igjen blir hjemmet vårt snart noen andres.

Jeg klager på ingen måte; jeg elsker å klare meg selv, elsker å fikse, rydde og style rom. I dag fikk jeg dessuten uvurderlig hjelp fra moren hans, som hjalp meg med å bære det havet av ting vi hadde i boden (som jeg nå har forvandlet til et fint, lite oppholdsrom) ned og ut i bilen, og opp på loftet deres. De to største og mest tidkrevende oppgavene var det som stresset meg mest; fikse boden og male ferdig taket på soverommet. Han reiste i går, og jeg er allerede ferdig med begge.

Og uansett hvor mye beina rister og armene skjelver, banker hjertet mitt enda mer; VI HAR KJØPT HUS! Og det er perfekt. Vi blir værende i Horten, men får litt mer plass å boltre oss på – inkludert et etterlengtet gjesterom. Og hjemmekontoret/biblioteket? Åh, gleder meg i hjel til å innrede det og til å vise dere. Jeg gleder meg generelt i hjel. HUS! Med hage!

Jeg har enda ikke klart å prosessere 2020, og 2021 vet jeg ikke helt hva var, men 2022? Det starter bra.

10 kommentarer

 1. Johanne

  Gratulerer så så så så masse!!!

  1. supermarie

   Æææ, TUSEN TAKK!!

 2. Gratulerer så mye! Gleder meg til å se.

  1. supermarie

   Tusen takk!

 3. Ada Emilie

  Hurra! Gratulerer ❤❤

  1. supermarie

   Tusen takk!!

 4. Solfrid

  Ååå, GRATULERER!
  Og herregud så effektiv du er, haha! Sjukt bra jobba! Og som eg gler meg til å sjå korleis du innreder eit heilt hus! OG hage 😀

  1. supermarie

   TUSEN TAKK! Gleder meg til å ta dere med på neste kapittel 😀

 5. Så gøy!! 😀 Gratulerer!

  1. supermarie

   Tusen takk!

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *