Fullvaksinert

Hurra! Jeg hadde egentlig ikke time for andre dose før i oktober, men så ble den fremskyndet og her er jeg. Fullvaksinert og veldig snart beskyttet mot hele elendigheta som herjer igjen der ute.

Jeg fikk Moderna denne gangen, og sitter egentlig bare og venter i spenning på hvordan kroppen min skal reagere. Alle jeg har snakket med på min alder har blitt litt pjusk av akkurat den, og nørd som jeg er har jeg forberedt meg i hele ettermiddag. Tok meg en dusj, fordi jeg regner med at armen blir ubrukelig utover kvelden og morgendagen. Jeg hamstret spagetti ala capri og godis, så jeg har noe å leve på hvis jeg går ned for telling. Det er egentlig ganske dust å leve som om jeg blir syk, for da blir jeg det garantert. Er det ikke dette som kalles manifestasjon? Lev som om du har oppnådd «drømmen» din, så skjer det? Jaja, better safe than sorry.

Jeg håper bare jeg er i form til helgen, for da har jeg invitert mødrene (altså min og hans) på vin og lasagne!

Har noen av dere fått begge dosene? Ble dere syke? 

9 kommentarer

 1. Skulle også få dose 2 langt uti oktober. Endelig ferdig neste uke!
  Kjenner meg igjen, gruer meg ass. Får gjøre som sist og late som om alt er fint, haha.

  1. Yey, SÅ deilig å bli tidligere ferdig! Haha, ja, jeg kjenner ingenting enn så lenge, hvert fall. Krysser fingrene!

 2. Fått begge, Pzifer, ble bare bare litt trøtt!

  1. Så deilig! Jeg fikk pfizer som første, moderna som andre. Pfizer gikk helt fint her også!

 3. Jeg fikk dose 2 i går, pfizer. Kan absolutt ikke skryte av formen jeg hadde i etterkant. Først i kveldinga i dag har jeg følt meg som meg selv igjen Fortsatt litt stiv nakke, men det går nok bra.

  1. Æsj, så kjedelig. Men godt du nesten er deg selv igjen nå! Det er jo egentlig positivt med bivirkninger, da gjør vaksina jobben sin 🙂

 4. Fullvaksinert 27.mai,ingen bivirkninger!

  1. Så godt å høre!

 5. Ble fullvaksinert på tirsdag! Hadde egentlig time for dose to i oktober. Fikk Pfizer begge gangene. Merket nesten ingenting etter første, vond arm, stiv nakke/skuldre og sjukt trøtt etter dose to. Jeg gjorde som deg, dusjet og vasket håret samme dag før armen ble koko. Og det var lurt, hadde ikke klart det dagen etter vaksinen

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *