Første stikk

Og så ble det min tur til å bli mikrochip’et sånn at staten kan kontrollere meg. Neida, skal ikke tulle med sånt. Folk er gærne der ute. Jeg har hvert fall fått min første dose av vaksinen og er ett skritt nærmere livet slik det en gang var! Selve stikket var null stress, og opplegget på vaksinesenteret var veldig bra. Jeg gled bare gjennom, og var inn og ut i løpet av sikkert tre minutter. Pluss 20 minutter ventetid etterpå, da. Jeg fikk Pfizer, og har ikke kjent noe enda – bortsett fra en litt øm og stiv arm dagen derpå.

Jeg var, som mange andre, skeptisk i starten – til en helt ny vaksine, uten nok kunnskap om bivirkninger og langtidsvirkninger. Men jeg er mer bekymret for korona og senskader, og det er uaktuelt å stikke en pinne i hjernen hver gang jeg skal gjøre noe gøy, så valget var ikke så vanskelig. Jeg stoler på vitenskapen og de som kan dette. Samtidig skjønner jeg de som er redde, og jeg syns det er helt dust at vaksinerte omtrent tar det som et personangrep hvis noen velger å la være. Vi har nok gnisninger i verden, om ikke dette også skal bli en «oss mot dem»-greie. Lev og la leve.

Har du fått vaksine enda?

7 kommentarer

 1. Hurra Jeg fikk mitt første stikk for 2 uker siden – første gangen jeg har jublet for en sprøyte

  1. supermarie

   Grattis! Haha, ja, aldri vært SÅ gira på å bli stukket i armen før

 2. Hurra! Blir endelig min tur på mandag Har venta i evigheter.

  1. supermarie

   Yaay!

 3. Elisabeth

  Jeg fikk også mitt første stikk med Pfizer i Horten i går (så vi kan fortvekk ha møtt på hverandre på Karljohansvern faktisk :p) 😀

  1. supermarie

   Haha, så gøy! Og grattis!

 4. Jeg var fullvaksinert allerede i mai (risikogruppe) Ingen bivirkninger på noen av sprøytene!
  For min del var jeg aldri i tvil om at jeg skulle takke ja til vaksine så fort jeg fikk muligheten.

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *