Deco Blue

Før:

Etter:

Soverommet har fått et løft! Glemte å ta bilde av taket før vi byttet ut den gamle, stygge lampa med denne vakre kula. Han så den tilfeldigvis på Clas Ohlson, etter at vi hadde snakket om å finne en sånn type lampe en stund, billig var den og! Den lyser dunkelt, som passer bra for et rom vi stort sett bare sover i – det er ingen skap eller andre grunner til å ha litt bedre lys der inne. Og så har jeg malt taket i Deco Blue, samme farge som på veggene! Det ble så fint, og gjør samtidig at rommet er mye mørkere nå om sommeren – hvor natten nesten er fraværende. Jeg må ta et strøk til, men det får bli en regnværsdag.

Endrer du på én ting, forplanter det seg gjerne – så nå drømmer jeg om et nytt bilde på veggen også, hehe. Det passet fint da taket var hvitt, men nå er jeg mer i tvil. Egentlig har jeg lyst på et stort bilde av The Joker, spilt av Joaquin Phoenix, fra scenen der han danser seg ned trappa – etter at han har klikket. Men det virker umulig å få tak i, uten at det er dekket av tekst. Kanskje dette kunstverket av Dwight i stedet, hvis det kommer inn igjen.

Jaja, hva synes dere?

2 kommentarer

  1. Solfrid

    SÅ fint! Noterer meg maling av tak på soverom 😀
    Fargane på Dwight-verket såg ut til å passe veldig fint inn, blir moro å sjå kva som ender opp på veggane!

  2. Omg, ELSKER Dwight-bildet!! Hvem vil ikke ha han på soverommet liksom :p

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *