Førr neste

Noen glimt fra lørdag, den dagen jeg bikket trettien og offisielt gikk inn i tredveårene. Jeg har ingen følelser knyttet til alder, egentlig, men tallet er allikevel rart å se. Og tanken på at neste gang jeg runder er det fire-null. Førti. FØRR. Det er hvert fall en sprø tanke.

Det ble en superfin bursdag, alt takket være han. Jeg fikk gaver på senga, han lagde egg og bacon til frokost og slang sammen en kake?? Sistnevnte overrasket meg mest, han har aldri bakt i hele sitt liv – og plutselig stod han der – omringet av ingredienser og med slikkepotten i hånda. God ble den òg! Ellers gikk dagen med til å hente et nytt TV-bord i Tønsberg, grilling på verandaen og en tur ut på Saxon på kvelden.

Dagen derpå (alltid like strategisk….) hadde jeg voksenbursdag, og nå når reiseveien både har blitt lang og dyr ser jeg på det som en gave i seg selv at familien velger å ta turen, hehe. I tillegg til deres tilstedeværelse fikk jeg gavekort på Hageland, en massiv potte og hageredskaper – alt ønskelisten min bestod av. Det i seg selv er vel et bevis på at jeg på en eller annen måte har blitt voksen 😀 Av mannen fikk jeg puslespill med Horten som motiv, og turkopper i tre – til vin og champagne. Fornøyd!

Tusen takk for alle gratulasjoner <3 Håper helgen deres også har vært fin!

2 kommentarer

  1. Solfrid

    Høyres ut som ei fin bursdagshelg! Det er jo ganske greit å bli voksen, sånn eigentleg. Som mamma alltid seier; alternativet er verre! Heh. Veldig fin innstilling då, må vere slitsomt å synes det er ille, det er jo ikkje så mykje ein får gjort med det, åra går uansett.
    Matchende mobildeksel og negler – fine!

    1. supermarie

      Ja, pleier å si det selv, hehe <3 Glad for hvert år jeg får! Tusen takk!

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *