Kapittel 5 av 12: mai

It’s gonna be may, sang Justin Timberlake, og så ble det mai og måneden leverte. Den leverte båt (!!), vi kjøpte en Nordkapp Noblesse av et nydelig eldre par, og hvis bare været holder seg kan sommeren bli perfekt. Mai leverte kartet på veggen, motivasjon til å fortsette å løpe – selv i regnvær, og årets første bad. Det var mer eller mindre ufrivillig, fordi jeg måtte tisse og doen i båten fungerer ikke enda. Det var ikke det mest behagelige jeg har opplevd, det var det ikke.

Mai ga meg hun med foten, som kom på besøk i slottet for aller første gang – vi spiste reker, drakk hvitvin, snakket oss gjennom x antall kort i Fuelbox og danset til og med. Om det var fri vilje eller hvitvin er jeg fortsatt ikke sikker på.

Mai var den måneden pappa skulle ha fylt 70, og selv om han av naturlige årsaker ikke kunne komme feiret vi bursdagen hans og den han var på Thai Market i Fredrikstad, (nesten) hele flokken. Det var fint!

Vi tilbragte nasjonaldagen i sofaen, spiste amerikanske pannekaker med sirup til frokost og så på et helt søttende mai-tog med Blacklist-episoder. Så kom plutselig sommeren, han dro på jobb og jeg dro til Saltnes for en helg, og elsket den lille mikroferien på andre siden av fjorden. Vi malte hus, gikk turer, shoppet og drømte om badefliser (de pusser opp) og drakk øl og det var så koselig, alt sammen. Jeg fikk sommerstrikk fra svigermor, leste ut en bok, begynte på den neste og jeg håper dette været her varer helt til september.

Mai leverte.

Hva leverte den deg?

4 kommentarer

 1. Mai leverte to skudd i armen,og dermed er jeg fullvaksinert (hurra!)!

  1. supermarie

   Åh, så deilig – gratulerer! Jeg har akkurat stilt meg i kø selv!

 2. Elisabeth

  Mai leverte meg fremlegg av to arbeidskrav og levering av en eksamen (bestod arbeidskravene og fikk B på eksamen, så fornøyd med det)

  1. supermarie

   NEI, så kult – gratulerer så mye! <3

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *