Verden på veggen

Jeg var i ferd med å begynne på en oppsummering av mai, da jeg kom på at jeg ikke har vist dere verdenskartet i tre – som jeg har mast om så lenge, og end-e-lig fått opp på veggen!

Kartet er fra MiMi Innovations, vi kjøpte det på CDON. Det kostet litt, men kvaliteten er god! Apropos, noen må snart fortelle CDON at de med fordel kan bytte navn…? Da jeg var ung gikk det i CDer og spill, nå har de alt. Og da mener jeg ALT. Du kan bestille en Jacuzzi derfra, uten å overdrive.

Uansett – vi kjøpte kartet i den største størrelsen, fordi veggene her er så høye og noe mindre hadde blitt stusselig.

Det var enklere enn jeg fryktet, å få det opp. Du starter med en papirremse øverst som forteller deg hvor del 1 og del 2 skal plasseres. Deretter er det bare å følge på med alle de 36 delene, alle nummererte og med bruksanvisning på hvor de skal. Jobben tok noen timer, men med litt tålmodighet og noen øl gikk det som en lek. Det var i grunn det det var; et enorm puslespill!

KULT, ja?!

Planen var egentlig å henge opp polaroidbilder fra der vi har vært, men enn så lenge er verden et kunstverk i seg selv. Jeg tror alle de små bildene fort kunne blitt rotete, dessuten minner polaroidbilder på veggen meg om da jeg var i begynnelsen av tjueåra og hadde de hengende overalt rundt meg. Litt ferdig med den stilen, kjenner jeg. Det følger også med små «nåler» du kan feste til de landene du har besøkt, men vi droppet det også. Det enkle er ofte det beste.

HVA SYNS DERE?

5 kommentarer

 1. Ble veldig fint!

 2. Elisabeth

  Wow! Det ble kjempekult! Og jeg er helt enig med dere/deg når det gjelder polaroidbilder og de nålene. Verden er et kunstverk i seg selv <3

 3. Camilla

  Det ble veldig fint! Evt går det jo an å feste et bilde eller to med nål på noen land feks. Hilsen en i tjuråra med polaroid-bilder på veggen hahaha

  1. supermarie

   Hahaha <3 men ja, det går selvfølgelig an å bare ta noen få!

 4. Solfrid

  KULT JA! Så utruleg fint, ekstra stilig at det står litt ut. Og einig i at det kunne blitt rotete med polaroidbilete, stilfullt slik det er 😀

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *