Ella

VI HAR KJØPT BÅT!

Litt sånn apropos ingenting, men samtidig ikke. Jeg har bodd ved sjøen de siste fem årene, og det er ikke få ganger jeg har stirret lengselsfullt ut på sjøfolket og misunnet dem muligheten, friheten og livet på vannet. Det samme har han, og følelsen ble ikke noe mindre i fjor sommer, da begges lengsler ble slått sammen til én stor og pandemien tvang oss til å bli hjemme hele ferien. I år gjør det enda mindre å ikke kunne reise noe sted, for nå har vi Ella!

Hun er tretten år gammel, har to soveplasser og en badetrapp. Det er sitteplasser nok til en liten gjeng, og i første etasje har vi et toalett han forhåpentligvis skal få til å fungere etter hvert («første etasje», det vil si under en pute der vi sover, ville bare virke litt storkar).

Er hun ikke nydelig? Nå håper jeg bare at sommeren leverer, at det blir sol og skjærgårdsturer, bading og overnatting på øde øyer. Et glass vin i solnedgangen, og kanskje en fisk eller to. Alle de der dagdrømmene som automatisk har kommet til meg når blikket har falt på en båt langt der ute. Nå er den drømmen bokstavelig talt i havn. Er det sommer snart?

7 kommentarer

 1. Ja, er det sommer snart? Men så herlig da! Håper på masse sol.

 2. Camilla

  Gratulerer med å bli båteiere! Båtlivet er så fint<3 Og fint navn og! Var det dere som døpte henne, eller forrige eiere eller noe?:)

  1. supermarie

   TAKK! <3 Hun het Ella fra før av, så enn så lenge har vi bare latt navnet stå 🙂

 3. Gratulerer som skipsreder! Er litt misunnelig, men vet at med mer en flau vind, så er ikke eg og sjøen venner. 🙂 Er det din jobb å være gallionsfigur? jamfør det ene bildet. 🙂 Regner med at vi får se bilder med deg som kaptein på egen skute.

  1. supermarie

   Takk! Enn så lenge, men jeg skal ta båtlappen og bli kaptein etter hvert 8) Hehe.

 4. Solfrid

  Gratulerer! Det må vere draumen når ein bur ved havet! (Hadde i alle fall eg óg draumt om om eg budde der) Å, godunneleg <3

  1. supermarie

   Tusen takk! <3

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *