Kapittel 4 av 12: april

April = smil. Smil fordi påskeferien kom og jeg trengte at den gjorde det. Smil fordi sola skinte (og varmet!) og jeg fikk fregner på nesa igjen. Fordi vi kjøpte nye hagemøbler, og startet på prosjekt veranda. Fordi rekkverket ble hvitere og penere å se på, og jeg koste meg mens jeg holdt på der ute i sola på en lørdag, med en øl og gladmusikk ved siden av.

Smil fordi jeg oppdaget konseptet «gå en tur i arbeidstiden mens du lytter til et foredrag». Fordi jeg hørte så mange gode lydbøker, «Vingebelastning» av Helga Flatland, og «The hate you give» (se filmen!) blant annet. Smil fordi jeg endelig fikk ut fingeren og joggeskoa fra skapet og begynte å løpe igjen. Fordi jeg handlet så mye fint, stort sett treningstøy – det hjelper på motivasjonen det også.

Smil fordi stueveggen ble gul og gjorde meg glad, mamma var på besøk, jeg traff en kollega i Moss og kunne jobbe fra solsteika på dekket til Bastøferja. Smil fordi jeg tok vårklippen selv og sparte penger, og fant ut hvordan jeg kunne farge håret rosa uten at det ble sjokkfarget. Smil fordi venninner ringte og vi gikk tur sammen over telefonen. Og fordi moren hans tok så godt vare på meg mens han var på jobb, inviterte til både kveldstur og middag ute, ga meg tomatplanter og sommerstrikk.

April var simpelthen full av smil.

Hvordan var din fjerde måned i 2021?

4 kommentarer

 1. Kristin

  Malte gangen gul, gjorde meg glad! Vi fikk ny trapp fra første til andre etasje, det gjorde meg kjempeglad! (Trodde aldri jeg kom til å ha sånne følelser for en TRAPP). Ungene har vært SÅ snille og gode og fine i det siste, det gjør meg varm og glad. Norge åpnet litt opp igjen i april, SMIL. Enig i at dette har vært en ganske så fin måned!

  1. supermarie

   Åh det her ble JEG glad av å lese <3

 2. Camilla

  April har vært fin! Jeg har feiret bursdagen til to stk i kollektivet, trent ute og kjøpt bil(voksenpoeng og uvirkelig for «lille» meg). Må si du har skutt gullfuglen av en svigermor<33

  1. supermarie

   Så gøy og GRATULERER MED BIL! <3 Det voksenpoenget har ikke jeg tatt enda, haha. Jaa, hun er fantastisk!

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *