Dette er en vegg jeg godt kan møte

Før:

Etter:

Helgens prosjekt; stueveggen har blitt gul! Jeg var litt spent på om det ble for mye, for gult, men fargen er så rolig og fin – jeg er storfornøyd! Den heter Masala (og er et lite hakk gulere i virkeligheten, filteret jeg bruker drepte litt av fargen. Du kan se den tydeligere her). Her om dagen ble det enorme verdenskartet i tre levert på døra, så når han kommer hjem igjen starter jobben med å pusle det hele sammen og opp på veggen. Litt spent på om vi får det til, med riktig avstand mellom alle land og kontinenter, men hvis vi gjør det? Det kommer til å bli så kult!

Denne søndagen skjer det ikke stort, mamma var her i går og vi gikk en lang tur ute på Karljohansvern. Veldig deilig! Jeg bruker det som en unnskyldning til å bevege meg minst mulig i dag 🙂

Håper dere også har en fin helg!

5 kommentarer

 1. Synes det er gøy å følge med på oppussingen! Vi er i prosessen med å kjøpe oss hus, og gleeeder oss til å starte med æ gjøre det til vårt hjem. Ting tar bare veldig lang tid (vi bor i Spania og her er det mañana mañana, vettu). Men det blir nok bra til slutt

  1. supermarie

   Ååh så gøy! Gratulerer med hus!

 2. Det ble skikkelig bra 🙂

  1. supermarie

   Ikke sant? 😀 Takk!

 3. Solfrid

  SÅ fint! Det er så deilig å sjå fargar i hus. Og gler meg til å sjå verdenskartet på veggen 😀

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *