Kapittel 3 av 12: mars

Forrige måned la jeg minst sju håndskrevne lapper ned i minnekrukka, dere vet den glasskrukka mamma og jeg fyller opp med gode minner og små øyeblikk fra den første dagen i januar hvert år – og leser opp mot slutten av året over et glass vin eller tre.

I mars feiret vi tre år siden første Tinder-date og rakk en middag ute før landet stengte ned på ny, og han dro på jobb.

Jeg fikk noen turer ute i det fri med venninner og mamma og tante, jeg lånte bikkja til svigers – og vi koste oss, vi to. Hun(d) er like glad i brødskiver med leverpostei som det jeg er og katten min en gang var. Sistnevnte er for tiden død.

Det ble noen vinkvelder digitalt, litt vannmaling, jeg kjøpte noen frø på butikken og prøvde meg på å så chili- og jordbærplanter. Chilifrøene har begynt å spire, sånn skikkelig, og jeg ser tegn til liv i jordbærpottene òg.

Vi startet drømmene om hvordan verandaen skal bli seende ut, flyttet sofaen tilbake inntil veggen og pekte oss ut et nytt tv-bord som kommer om ni uker. Jeg elsker både interiør og «oppussing», hvis det kan kalles det, og særlig nå under pandemien. Når vi allikevel tilbringer så (himla) mye tid innenfor disse fire veggene, føles det ekstra meningsfylt å skape et hjem som med små justeringer og tiden bare blir finere og finere.

Jo, og så fikk jeg svar etter koniseringen: jeg er sannsynligvis ferdigbehandlet! Hurra!

Mars var ikke så dum, den heller.

5 kommentarer

 1. Hurra! Og høyres ut som ein fin mars det der. Fin hund óg, kva rase er det?

  1. supermarie

   Shapendoes!

 2. Så bra!

  Forresten, hvordan og hvor redigerer du bildene dine? Synes de får så fine fargetoner også er det litt stilig med det «rusket» (vet ikke hva en skal kalle det?) som gjør at de ser litt ut som gamle analoge foto.

  1. supermarie

   Jeg bruker VSCO-appen til å justere fargetoner, og Afterlight for å legge på rusk/støv!

 3. Godt å høre at koniseringen gikk bra! Spent på å se verandaen når den blir ferdig! <3

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *