Pandemipåske 2.0

Jeg trengte den ferien. Å lukke igjen datamaskinen, lukke døra til hjemmekontoret og ikke gå inn der igjen før alle helligdagene var kommet og gått. Jeg måtte innom der de gangene jeg skulle ut på verandaen, riktignok; vi har brukt ferien på å komme i gang med den!

Det har vært en snekker her i høst/vinter og lagt inn noe vanntette greier under verandagulvet vårt, og vi benytter anledningen til å shine den opp i samme slengen, nå som gulvet er på plass igjen. Beise, pusse og male rekkverket og når vi kommer så langt; kjøpe nye hagemøbler. Og planter. Gleder meg til å lage en liten oase der ute! Den er egentlig ganske stor, verandaen, men har stått relativt ubrukt fordi det blåser så fælt på den kanten av huset – og sola kommer kommer dit så seint. Men med en vindskjerm og ordentlig sittekrok tror jeg det skal bli mitt favorittsted i sommer.

Ellers har påsken gått med til å ommøblere stua (viser dere senere), gå en tur i Fredrikstad og grillings på Mamre med den samme gjengen som i fjor. Vi måtte le (og grine) litt av at påsken 2020 og 2021 var så og si identiske. Der satt vi igjen, med høye smittetall rundt oss i samfunnet, strenge tiltak – og heldigvis det samme godværet. Så kan vi krysse fingrene for at påsken 2022 blir hakket friere. Jeg ber i grunn ikke om så mye mer enn at jeg hvert fall kan reise tiltaksløst til Hageland og få kjøpt en større potte til en av plantene mine. Det var min største lengsel denne ferien, haha.

Hvordan var deres påske?

3 kommentarer

  1. Disse pandemipåskene altså.
    Min har vært rolig og nesten som alle andre dager for tiden, eneste forskjellen har vært at kjæresten hadde fri 🙂

  2. Rolig påske i hjembyen med bålturer, gåturer og trening ute:D

  3. Gler meg til å sjå oase-veranda! Det høyres ut som ei fin påske, tross alt. Og kryssar fingrane for at du får kome deg til Hageland snart :’D

    Påska var både opp og ned, men mest fin. Mykje vind så blei ikkje så mykje boklesing ute som eg håpa på. Blei likevel nokre bøker, kos med nevø og sløving med dama og kattane <3

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *