Det handler om å se muligheter

Noen bilder fra lørdagens tur med mamma og tante på den riktige siden av fjorden (det vil si Moss)! Det var godt å se dem igjen, vi rakk det akkurat før samfunnet rundt oss stengte ned igjen.

Jeg har vært flink denne gangen, om jeg får si det selv. Til å finne på ting. Facetime med venninner, lange turer ute i naturen, og i morgen skal jeg hente bikkja for å ha litt selskap de siste dagene jeg er alene hjemme.

Jeg har vært på ett pårørendetreff i hele mitt liv, hvert fall som jeg kan huske, og den setningen har liksom brent seg fast; det handler om å se muligheter, fremfor begrensninger. Om det så gjelder en MS-diagnose, lockdown i en pandemi eller hva enn. Jeg har vært litt for flink til å bare slave for en tv-skjerm i vinter, det går jo så mye bedre med kropp og sjel når jeg får ut fingeren og gjør andre ting i stedet. Hold den tanken (og den setningen) i tiden som kommer! Det er kjipt, det her, men vi trenger ikke å gjøre det kjipere enn det er. Se mulighetene 💛

2 kommentarer

  1. Det er jo så sant! Så kvifor skal det vere så vanskeleg? Det skjønar ikkje eg. Er kanskje lat?
    Så fint då, å få gått tur på rett side <3

    1. supermarie

      Nei det skjønner ikke jeg heller, haha. Jeg har tvunget meg selv til å si «ja til alt», det hjalp litt! <3

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *