En time med sommer

Det lukter solkrem av meg og huden kjennes fortsatt varm. Jeg gikk egentlig bare ut på verandaen for å trekke litt frisk luft etter dagens møter, og det kjentes så deilig ut at jeg like greit hentet boblejakke og PC-en og jobbet fra solveggen ut dagen.

Den boblejakka måtte fort av, foråsidetsånn! Vi har den sykeste solveggen, det må ha vært godt over tjue grader der jeg satt – jeg måtte til og med inn og skifte til singlet for å orke. Og hente solkrem. Og den lukta, av den blå solkremen vi alltid ble tvangssmurt inn med som barn, vet dere? Den duften gjorde meg rett og slett lykkelig et sekund der. Sånn oppriktig lykkelig. Det skal ikke mer til i år totusenogcovid; en times sommerfølelse i veggen på hjemmekontoret midt i mars.

Ikke at de siste dagene har vært så verst heller; på lørdag hadde jeg FaceTime-kveld med hun med foten (de som vet vet), og på søndag kom hele mitt sosiale nettverk her i Horten (dvs Ida) og dro meg ut av hiet, tok meg med på tur i godværet.

Vi gikk kyststien helt til Åsgårdstrand og tilbake, jeg var helt gåen dagen derpå, haha. Sjukt hyggelig! Og jeg er så takknemlig for at hun dukket opp i livet mitt, akkurat da jeg var i ferd med å etablere det i en helt ny by. Det er alltid hyggelig å henge med «hans folk», men det er så godt å ha noen egne òg 💛

Håper dere har det fint!

5 kommentarer

 1. Så herleg! Det har vore så utruleg godt å kjenne på ein liten vårfølelse. No snør det riktignok igjen, men våren kjem!

  Høyres ut som livet på feil side er ganske fint, det er godt å lese <3

  1. supermarie

   <3<3

 2. Den blå solkremen minner meg alltid som sydenturer med familien, så bruker den fortsatt av og til<3
  Våknet til snø i dag, så da var den forsmaken på sommeren over for å si det sånn:(

  Som en nevner i forrige kommentarfelt, så er blogg noe eget. Jeg håper du fortsetter med bloggen. Jeg har ofte litt bedre tid til å lese ordentlig på blogg fremfor instagram, og koser meg med innleggene dine!:)

  1. supermarie

   Æsj, ja – snøkaos her også 🙁 TRENGER VÅR!

   Åh, tusen takk – så fint å lese <3 Jeg holder det gående!

 3. Den blå solkremen, ja <3 Duften av barndommen om sommeren.
  Det er så fint når sola skinner nå! Sånn innimellom iallfall.

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *