Et lite selskap

Se på den, a. Lille pelshaug <3 Eller hævv, på godt østfoldsk.

Denne har vi hatt besøk av et par dager! Vi leverte henne fra oss igjen til svigers i går, og fikk servert en bedre middag i samme slengen. Tanken er at jeg skal låne henne litt når han er på jobb, sånn at jeg kan ha litt selskap alle de dagene, men siden hun ikke kjenner meg så godt enda testet vi det ut mens han fortsatt er hjemme. Det gikk så fint! Hun er en særing, men det er jeg og – så vi er en god match.

Det kom noen bjeffelyder fra henne når hun lå her på kontoret og hørte lyder fra stua, hvor han satt. Så gikk hun ut til han, glemte at jeg fantes og bjeffet litt hver gang hun hørte lyder fra kontoret, og sånn gikk i grunn dagene, haha. Sånn sett blir det litt roligere når vi bare er to, tenker jeg. Da har hun kontroll på hele flokken (det vil si meg) til enhver tid. Det blir kos!

6 kommentarer

 1. Åh, lille bartevesen <3

 2. Så fint at du får litt selskap fremover, det hjelper mye med en firbent pelsvenn!

  1. supermarie

   Jaa, så mye selskap i en liten kropp! <3

 3. Annemarie

  Å, så kos <3 Savner å ha hund, er så koselig med litt ekstra selskap, og greit å kunne tilskrive hunden alle huslyder 😛

 4. Camilla

  Ååå, hyggelig med litt firbent selskap!<33

 5. Solfrid

  Så koseleg! Må jo vere supert selskap <3

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *