Yttergangen

FØR:

ETTER:

Pusser opp, gang på gang, si. HEHE. Her er den ytterste gangen i leiligheta som nærmer seg min! Pusser opp og pusser opp, vi har jo bare satt inn et nytt møbel og hengt opp noe greier på veggene. Men gangen ble så god som ny allikevel!

Jeg er i gang (hehe, gang) med å skaffe meg nytt lån for å få kjøpt halve leiligheta hans. Etter gevinsten fra salget av min egen er det ikke stort jeg må ta opp, tenk at jeg nesten blir gjeldsfri i en alder av tredve. Noe har jeg gjort riktig her i livet! Vi har også skrevet samboerkontrakt i dag, som er en ubehagelig ting å gjøre – den skrives jo med tanke på et eventuelt brudd, men samtidig er det så viktig. Selv om alt er fryd og gammen i begynnelsen av et samboerskap, kan det fort bli stygt med tiden – det kan det, man vet aldri – og da er det greit å ha et papir som forteller hvem, hva og hvordan dette med eiendeler skal løses. Husk det, samboere!

Har dere noe spennende på gang (hehe) for tiden?

4 kommentarer

 1. Solfrid

  Ordspela dine <3 Blir aldri lei!

  Har skrivi ut sambuarkontrakt, ikkje skrivd endå. Takk for påminning! Gjensidige sin til og med!

  1. supermarie

   Yey! <3

 2. Camilla

  Har fått gangsperre(hehe) etter dagens skitur! Gøy å se oppussingen, og at mye kan gjøres med få ting!

  1. supermarie

   Haha! <3 Så deilig med skitur!

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *