Kapittel 1 av 12: januar

Årets første kapittel. De første setningene ble skrevet på en hytte like utenfor Geilo. Vi satt i stampen og skålte oss inn i 2021, med fyrverkeri og stjerner på himmelen over oss. Vi dro til Hemsedal, men ble sendt hjem igjen fordi skisenteret ikke så ut til å ha kontroll på smitteverntiltak og antall mennesker, så de stengte før vi fikk tatt en eneste tur.

Så kom telefonen om celleforandringer, anbefalingen om å unngå besøk og vi fikset opp den ytterste gangen og kjøpte oss en ny dusj. Mamma og jeg vasket oss ut og jeg ga fra meg nøklene til Moss. Tok farvel med leiligheta og byen for aller siste gang. Han og jeg puslet puslespill mens vi hørte på LP’er og tok noen øl til langt på natt, stod på ski i måneskinnet før han dro på jobb, og jeg har ikke sett et eneste menneske siden. Bortsett fra den søndagen jeg var ute på militært oppdrag, da.

Jeg oppdaget lydbøker, tok opp hjemmetreningen igjen, prøvde å male noe fint med vannmaling og akryl, og slukte NRK-serien Rådebank på en helg. Dere må se den. Så himla viktig, og så bra.

Hvis januar skulle fått et terningkast, måtte det bli en firer. Hva med din? 

5 kommentarer

 1. 3,5? Hehe. Halve måneden ble liksom borte fordi jeg havna i karantene.

  1. supermarie

   Åh så kjedelig 🙁

 2. Solfrid

  Starten høyres ganske fantastisk ut! Kanskje ikkje det å bli kasta ut då, men stamp! Resten óg, sjølv om den kanskje er litt lite sosial. <3

  Kan vel óg trille ein 4'er. Vore ganske normalt (den ""nye"" normalen) bortsett frå dei to fyrste vekene med litt meir heimeundervisning og munnbind. Gått nokre kveldsturer i mørket med dama eller Oppdatert på øyret, meir av det!

 3. Jeg gir min en sekser! Tross litt dempet humør pga evig lang pms-periode. Vinteren er magisk her på vestlandet, og solen har skint fra klå himmel i nesten to uker. PLANTENE MINE VÅKNER TIL LIVET så nå spirer vi om kapp. Verdt en sekser i seg selv.

  1. supermarie

   Ååh dette ble jeg både glad og gira av å lese, haha <3

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *