Det var en gang

Før / etter

Det føles ut som en evighet siden vi ble ferdig med å pusse opp gangen. Det er det nesten også – september, var det det? Sånn ser den hvert fall ut nå! Organic green fra Lady, kombinert med… en lysere jeg ikke husker navnet på i farta. Det ble en helt ny gang! Og den virker så mye større, med skap som tar mindre plass.

Reolen, Linate,  er fra Møbelringen. Den skal egentlig ikke være sånn – men vi tvang den til å bli som vi ønsket, sammenhengende i stedet for stykket opp. Med litt modifisering og en benkeplate fra billigkroken på IKEA. Fornøyd!

Takk for alle ord etter forrige innlegg, forresten! Det er godt å lese andres erfaringer, og jeg gruer meg enn så lenge ikke. Selvom det fortsatt er kjipt å vite at kroppen driver og brygger på noe jeg ikke har kontroll over. Forhåpentligvis får vi kontroll etter koniseringen. Jeg har fått time allerede i februar!

7 kommentarer

 1. Solfrid

  SÅ fint! Og veldig mykje luftigare ja, den eine lyse veggen var óg veldig fin. Som sagt før: du må snart kome til Valdres og vere ingeniørdesigner 😀 (No blir det mest sannsynleg overtaking av gamalt hus i staden for nytt her, så då blir det meir oppussing i staden! hoho. Mest måling då, mykje er ganske nyleg oppussa.)

  Lykke til i februar <3

  1. supermarie

   Ja sant? TAKK! <3 Haha, åh gjerne – elsker å tenke ut interiør! Så spennende med både gammelt hus og oppussing, masse lykke til dere også!

 2. Så fint! Dere er gode.

  1. supermarie

   Takk! <3

 3. Camilla

  Det ble fint!:D Gleder meg til å pusse opp/innrede eget hjem en vakker dag!

 4. Så fint det ble! Jeg skal også male gangen min mørkegrønn, og nå fikk jeg lyst til å velge Organic green, den var skikkelig fin!

  1. supermarie

   Tusen takk! Ja, veldig fin farge – så fornøyd med den selv!

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *