Overtakelse

Det siste bildet fra innsiden av redet mitt i Moss. Som ikke lenger er mitt. Bare noen minutter etter at jeg satt i gang photoshooten (prøver å bli god blogger igjen) rullet megleren inn i bakgården, og den nye eieren stod utenfor og nå har nøklene skiftet hånd og Moss er historie.

Det var en perfekt leilighet for meg, og fire nydelige år i en søt by. Det var rart å gi slipp, overlate det jeg pleide å kalle ‘hjem’ til noen andre. Samtidig er det litt godt å få den ut av verden så det krisemaksimerende hodet mitt slipper å gå på høygir; brenner det nå? Nå da? Nå? Har noen brutt seg inn? Har rørene gått lekk, sånne typiske ting som typisk skjer rett før en overtakelse bare fordi du er uheldig og verden virker på den måten av og til. Men leiligheten holdt stand og alt gikk fint, vasken ble godkjent (takk supermam!) og nå er Moss historie.

Så, Horten. Da var det oss. Nå er jeg all yours. Vær snill med meg.

2 kommentarer

  1. Slutten av ett, og starten på ett nytt kapittel <3

    1. supermarie

      <3

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *