Nyttårsforsetter

Det er litt vanskelig å skulle gire seg selv opp for et nytt år i den tiden vi lever i, jeg skal innrømme det. Jeg er vel ikke alene om å begynne å bli litt mett på pandemi, sosial distansering og planer som aldri ble noe av.

Men – jeg er takknemlig for hvert nye år jeg får på denne jorda, og 2021 skal tas vare på det òg (jeg husker aldri hvilken vei den apostrofen over o’en skal, tilgi meg). Jeg har aldri noen store mål, planer eller forventninger for de 365 dagene et nytt år bærer med seg, men de ca 11 000 jeg har levd til nå har vært magiske allikevel (stort sett, i hvert fall).

Dette året har jeg lyst til å:

 • Lære meg hvilken vei apostrofen over ó og é skal
 • Øve på spansken min
 • Lese 20 nye bøker (jeg feilet i fjor, rakk bare nitten)
 • Drikke minst en flaske vann om dagen (jeg drikker så lite at det faktisk ga utslag på helsesjekken på rekrutten, det kan gå flere dager mellom hver gang jeg tar meg et glass vann)
 • Begynne å male
 • Gjøre verandaen om til en deilig oase (med masse planter! ?)
 • Skrive mer

Hva har du lyst til?

5 kommentarer

 1. Jeg tror alltid det er óg, men har blitt fortalt det er feil, haha.
  Dette året har jeg lyst til å begynne å lese bøker og være gladere.

  1. supermarie

   <3

 2. Camilla

  Mine nyttårsforsetter er å spare 50k kr ila året, få C eller bedre på masteren(sikter mot B), få fast jobb(evt vikariat) og ta dykkersertifikat! Jeg har også lyst til å dra på øyhopping på Helgelandskysten og ligge i telt, generelt være mer ute! Og slang meg på bok»utfordringen» din, så har som mål å lese minst 12 bøker i år. Har lest en allerede så er i gang med den:P

  1. supermarie

   Så fine mål! <3 Jeg heier!

 3. Solfrid

  Eg satt meg eit mål på 50 bøker, trur kanskje det var hårete! Men burde vel vere såpass pga jobben.
  Fine ynskjer for året!

  Eg har eigentleg ikkje tenkt på noko. Hadde planer om å i alle fall komme i gong med husbygging, men no kan det hende me flytter igjen i staden! EIT ynskje er å bli betre på matplanlegginga.

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *