Et nytt år

Totusenogtjueen. 2021. Tallet ser så futuristisk ut, det har liksom noe sci-fi over seg, og det er så rart å tenke på at vi har kommet helt hit. 2021! Hilsen Marie (87 år). Godt nytt år, hvert fall ? Jeg håper dere kom dere helskinnet over i det, og at dere fikk en fin avslutning på det forrige.

Selv fikk jeg han som får meg til å le hjem andre juledag, og for første gang på flere år lot jeg julepynten stå lenger enn til 25. desember. Vanligvis river jeg den ned sekundet julaften er over. Det var litt deilig det også, at romjulen nå føltes mer som romjul enn et meningsløst tomrom mellom jul og nyttår.

Vi hadde en liten gaveseremoni da han kom hjem, så julefilmer og lekte med gavene våre. Det vil si jeg, lekte med min, den jeg fikk fra han; JEG FIKK AGE OF EMPIRES II!!!! Hvordan han har klart å få tak i det og holde det skjult (til og med testet om det funket – enda jeg er hjemme 24/7) skjønner jeg ikke, jeg ble hvert fall tom for ord da det gikk opp for meg hva jeg satt med i hendene mine. Jeg har savnet, lett og ønsket meg det spillet helt siden jeg spilte det sist – for ti år siden! Han, ass. Han kan dette med gaver.

Resten av ferien tilbrakte vi på en hytte ved Geilo. Så deilig! Masse snø, skitur, brettspill, og nyttårsaften feiret vi ute i stampen med bobler i glasset, stjerneskudd i hånda og fyrverkeri på himmelen fra hyttene rundt oss. Overgangen 2020/2021 var simpelthen litt magisk ✨

Hvis det er sant at måten du feirer nyttår på legger grunnlaget for hvordan resten av året blir, tror jeg dette kan bli ordentlig fint ?

Ps. I fjor feiret vi nyttår alene hjemme, bare jeg og han. Det stemte godt med hvordan hele 2020 viste seg å bli, hvert fall, haha. Sorry, kanskje det var vi to og den minimalistiske feiringen vår som sørget for hele dette sosial distansering- og «hold deg hjemme»-opplegget. I år feiret vi i det minste ikke HELT alene, så vi får krysse fingrene for et litt mer sosialt 2021!

4 kommentarer

 1. Godt nytt år! <3
  Dette året startet helt elendig fra min side, kan vel bare gå oppover nå eller?

  1. supermarie

   Åh nei, så vondt å lese <3 Krysser fingrene for at resten av 2021 gjør opp for den starten!

 2. Godt nytt år!

  Godt å se at andre også setter pris på det gamle spillet. Jeg har ennå cdplatene til Age og Empires 1 liggende i kjelleren. Det har blitt utrolig mange timer med det spillet opp igjennom årene.

  Her er livet i gang igjen så får vi satse på at det blir litt mer sosialt enn i fjor.

 3. Solfrid

  Godt nytt år!
  Haha, hugsar eg spelte AoE mykje! Så kult! Og den nyttårsfeiringa høyrdes herleg ut 😀 Måtte det vere eit teikn på eit betre år.

  (Min/vår kan ikkje seiast å vere eit bra utgangspunkt, sjølve dagen var super med aking og god middag hos vennepar og borna, men overgangen blei brukt på å (prøve å) roe ned tre stressa hestar. Eg har aldri skjønt poenget med å bruke masse pengar på fyrverkeri (joda det er fint), men no startar eg å mislike det, det er verkeleg ikkje moro for mange dyr. (Parantesane er tilbake! haha))

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *