Den fineste tradisjonen

MINNEKRUKKA! ❤️

Det er nesten litt rart at 2020-utgaven ble så full, i dette pandemiske året uten konserter, festivaler, reiser og de store opplevelsene, men samtidig ikke.

Mamma og jeg skriver lapper på hver vår kant, og begge har den samme evnen til å finne glede i de litt mindre tingene. Som en god middag, en tur til Gamlebyen eller bare synet av sola som går ned i sjøen. Og så har det jo faktisk skjedd en del større ting i år òg, som samboerskap, forfremmelse, bryllup.

Her om dagen åpnet vi altså krukka, og leste én og én lapp høyt for hverandre, lot alt det positive med året passere i revy. Jeg elsker den lille tradisjonen vi har skapt, så mye at det har blitt en tradisjon å gnåle om den til dere også – jeg vil så gjerne at flere tar den til seg!

Forskning viser at takknemlighet gjør deg lykkeligere, og er det én ting dette ritualet er med på å skape så er det takknemlighet. Du blir mer bevisst på hva du har, det du opplever, du begynner å samle på gode øyeblikk – både i hodet og på lapper. Og så hjelper det deg å huske de små tingene, de man vanligvis smiler eller ler av der og da – og så blir det glemt. Nå blir de foreviget på lapper, og tatt opp igjen ved årets slutt – og det ER så koselig.

Jeg gleder meg til å se hva den neste krukka har å by på ?? 2021 – bring it!

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *