Gressenke

Han har dratt på jobb og jeg er alene igjen. Kjøpte meg et puslespill i helga for å ha noe annet enn en skjerm å underholde meg med. Det var veldig stas den første timen – helt til alle de unike brikkene hadde falt på plass, og jeg bare sitter igjen med grønne. Helt føkkings like og umulig å plassere. Men jeg gir ikke opp enda, pandemien skal vare en god stund til, og alle timene må fylles med noe.

Jeg faller litt ut og inn av denne bloggverden, men det er ikke stort å oppdatere dere på uansett, sånn i det daglige. Jeg har en leilighet i Moss i en måneds tid til, før jeg gir fra meg nøklene og tar farvel med byen på ordentlig. Det er én eller to turer med bil til over fjorden, og så er det helt tomt i det jeg pleide å kalle hjem. Det er allerede tomt i alle rom, unntatt i bodene. Ekko når jeg kommer inn. Nakent på alle vegger. Det nye badet mitt lukter nytt og upersonlig igjen, nå når tingene mine er borte. Helt merkelig.

Venninna mi har også forlatt byen, og jeg besøkte det nye huset (!) deres her om dagen. Jeg parkerte bilen i oppkjørselen, ved siden av hennes, steg ut og ble stående forvirret å blunke et par sekunder – følte meg så voksen utad og så innmari liten på innsiden. Voksenbil 1 stod ved siden av voksenbil 2 der i gården, og jeg får det liksom ikke til å stemme at det er vi som sitter bak rattet. Vi er jo ikke voksne?

Planene frem til jul er ikke så mange; jeg jobber ut denne uka, og så er det ferie! Da kanskje jeg rekker å lese ut nok bøker til at 2020-bunken bikker tjue. Ellers skal jeg treffe et par venninner over noen vinglass (på minst en meter avstand, ikke glem den i jula!), og så bærer det hjem til Fredrikstad og mamma. Jeg holdt på å skrive «til det som er igjen av støvet*», men det hørtes jo helt forferdelig ut? Haha. Støv og stjernestøv, da. De kommer alltid til å være støvet ?

Hva er dine planer for juleferien?

*det jeg pleide å kalle mamma og pappa

1 kommentar

  1. Solfrid

    Det er bittelitt jobbing og mykje kos. Ingen konkrete planar anna enn sjølve julaften og 1. dag med familien. Få flytta heilt ut av gamlehuset er óg på planen, det skal bli godt! Og kanskje prøve å få teikna/fantasert om det nye huset.

    <3

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *