Boktips: Nora eller brenn Oslo brenn

Reklame: sponset bok fra Aschehoug

Jeg skjønner ikke helt hvordan jeg skal rekke å lese tjue bøker før 2021, som er målet mitt i Goodreads-appen. Jeg har lest søtten, og holder på med Adventssjernen av Simon Stranger (sponset bok det også) pluss en tynn bok jeg kjøpte for flere år siden. Det kan hende jeg rekker å komme meg opp til nitten bøker i løpet av dette året, men den siste? Vi begynte på en lydbok sammen (min aller første, faktisk) da vi kjørte til og fra hytta for noen helger siden, men jeg får liksom ikke hørt ferdig den før jul. Uten han som får meg til å le. Jaja, spenning i hverdagen – og nå også i deres. Klarer hun det, klarer hun ikke?

Her er hvert fall et boktips; Nora eller brenn Oslo brenn.

Boken handler om svenske Johanna, som kjemper sin indre kamp både mot en sykelig sjalusi og en smertefull livmor. Hun er kjæreste med Emil, som er dansk og har en ekskjæreste; Nora, som er norsk. Johanna blir så opptatt av å stalke Nora i sosiale medier at det mer eller mindre tar over livet hennes. Boken er morsom, lettlest og beskriver godt hva det gjør med en – det å finne ut at han du elsker pleide å elske en som var alt annet enn det du er. Hvordan kan han da elske deg?

Anbefales!

2 kommentarer

  1. Solfrid

    Godt med spenning i kvardagen! Haha.
    Eg klarer ikkje å høyre på lydbok, zoomer heilt ut og klarer ikkje følgje med. Tenkte at det hadde vore veldig greit sidan eg køyrer ein del bil i forbindelse med jobben, men nei. Kanskje eg ikkje har funne riktig bok endå.

    Eg heier på at du får til 20! I romjula går det sikkert/kanskje? 😀

  2. Jeg har ett godt tips til deg for at du skal klare 20. Les boka til Ragnhild Lund Ansnes; Verdens beste Liverpool ❤ Den er såå fin, du vil le og gråte om hverandre. Du blir kjent med spillerne våre på en helt ny måte og du vil bli ekstra glad i gutta som ble mestere for oss i 19/20 sesongen. YNWA

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *