Sniktitt på mitt nye hjem

God tirsdag! I går arrangerte vi det første foreldremøtet; altså mamma og svigers møttes for første gang. Det var så hyggelig! Jeg turte faktisk å servere hjemmelaget middag (planen var egentlig bare å bestille pizza, fordi… Vel, dere vet hvorfor, lol); torsk stekt i olje og fisketacokrydder, pitabrød, avakado, spinat, rødløk og tzaziki. Det var godt, sa de etter et par biter, og jeg smilte og sa ‘så bra‘ og tenkte mm, sikkert – det er sånt man bare sier for å være hyggelig, helt uavhengig av smak. Men så tok de faktisk til seg en runde til, alle sammen! Det VAR godt!

Uansett; besøk betyr strøken leilighet, og siden det for en gangs skyld er så ryddig her passet jeg på å ta noen bilder så dere kan se. Hvert fall av kontoret.

Helt siden vi startet den langsomme flytteprosessen (meg som vandrende pakkesel på Bastøferja, har holdt på siden i sommer) har det konstant vært ting her og der, litt overalt; dette er første gang jeg ser leiligheten slik den kommer til å være når alt er på plass. Og da benyttet jeg sjansen til å forevige det! Boden er riktignok full av alt vi måtte rydde i går, men den skal jeg ta meg av senere.

Først et FØR-bilde av kontoret. I februar var kontoret bare en bod full av friluftsutstyr, og jeg angrer litt på at jeg ikke tok bilder da – for forvandlingen er enorm, men det har jo skjedd litt siden første gang vi innredet det som kontor også:

Disse ble tatt i mai, etter at vi malte kontrastvegg i Deco Blue. Sånn her ser det ut nå:

Bildet nederst til høyre er fra stua, jeg bare trengte et fjerde bilde for å fylle kollasjen, hehe.

Dette har vi gjort;

 • Malt alle veggene; tre av dem i «Space» og veggen bak bokhylla i «Cashmere» fra Lady
 • Revet sovehemsen og hengt opp et nett i stedet, for å åpne rommet mer opp og lage en kul kosekrok (nettet måtte spesialbestilles fra loftsnet – en fransk nettside)
 • Hengt opp bokhyller fra IKEA (Svalnäs)

Det gjenstår fortsatt noe småtteri, planen er at bokhylla skal fortsette hele veggen opp – forbi nettet også. Men jeg elsker det sånn det er nå! Rommet ble så å si ferdig i helgen, og jeg gledet meg faktisk til å dra på kontoret på mandag. Hvis man kan kalle det å rulle ut av sengen og opp i en kontorstol for å «dra» noe sted, da, dere skjønner hva jeg mener.

HVA SYNS DERE? 

6 kommentarer

 1. Camilla

  Så fint, og kreativt! Det så plutselig mye mer «formelt» ut når alle bøkene kom på plass. Og så hyggelig med foreldre-middag, den retten du beskriver høres god ut. Jeg tenkte faktisk å lage tzaziki, men var ikke sikker på hva jeg skulle ha det til, så det var perfekt timing!

  1. supermarie

   Takk! Ja, bøker gjør så mye med et rom <3 Nei, så gøy – håper du også liker det! Tacokrydderet til Fisk er fra Santa Maria, tror jeg – hvis du skulle trenge det :))

 2. Herre fred så stilig!

  1. supermarie

   Tusen takk! <3

 3. Solfrid

  Veldig fint! Som alltid, du er jo skikkeleg flink med interiør! Spørs om me må hyre deg når me skal starte, haha 😀
  Den maten høyrdes god ut!

  1. supermarie

   Haha, jeg stiller! <3

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *