11 dager

Elleve dager lå det vesle hjemmet mitt ute. Ni dager på Finn, før visningen skulle være på en søndag. Mandagen etterpå startet budrunden, og etter et par timer med intens spenning i kropp og sjel var leiligheten solgt til hundre tusen over prisantydning. Leiligheta er solgt! For en merkelig følelse det var, å sitte og se at ukjente mennesker knivet om redet mitt.

Og for en megler!

Det tok nøyaktig èn måned fra jeg satt ved det lille, runde kjøkkenbordet mitt i Moss, sammen med megleren jeg egentlig bare skulle møte – ikke signere, til salget var et faktum. Jeg hadde ikke i min villeste fantasi sett for meg at det skulle gå så himla fort, så innmari greit, og at jeg skulle sitte igjen med så mye. Jeg har tjent over en halv million bare på å bo der jeg bodde i fire år???! Jeg klyper meg fortsatt litt i armen, og har i grunn gjort det siden mandag.

Hvis du noen gang skal selge i Moss; her er mannen. Han gjorde hele prosessen til en drøm. Hils fra meg!

6 kommentarer

 1. Tenk så mye fint redet ditt skal få oppleve med nye eiere 😀 Liker å se for meg at leilighetene våre møter for å prate om oss som bor der. Ta noen glass vin og bare «Herregud hun som bodde her før veitdu, sang SÅ høyt i dusjen trodde det skulle klikke for meg»

  1. supermarie

   Hahaha <3

 2. Camilla

  Gratulerer, så gøy! Da jeg leste «her er mannen» trodde jeg vi skulle få se han du bor med:/// Hahaha, men den gang ei!

  1. supermarie

   Tusen takk! Hahaha! Neida, bare han som sørget for at jeg kan bo med han jeg bor med :))

 3. Solfrid

  Så deilig!! Gratulerer 😀
  Er så godt når det går bra med salg!

  1. supermarie

   Tusen takk! Jaa, såå deilig!

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *