Alt blir bra

Jeg har litt samme følelse nå som i mars. Møt færrest mulig mennesker, ikke klem, jobb hjemmefra, bli hjemme. Og den følelsen burde alle ha, egentlig, hvis vi skal klare å holde dette viruset i sjakk inntil vi får en vaksine. Samtidig er det lett å bli motløs, ensom, bekymret og sliten. Så jeg tenkte å komme med en liten liste med inspirasjon til hva du kan gjøre for å lyse opp noens hverdag, og på den måten også din egen, som i takt med smitteøkningen bare blir mørkere og mørkere fordi hallo, november:

– Arranger en vinkveld på FaceTime, og vær sammen – hver for dere. Jeg har hatt et par av dem i løpet av dette året, og det er faktisk veldig hyggelig – selv om det ikke blir helt det samme som et ordentlig en

– Send en morgenlevering til noen du er glad i <3

– Tenker du på noen? Skriv til dem, ring dem, la de få vite at du tenker på dem og at de ikke er alene

– Gå en tur, frisk luft gjør underverker både for kropp og sjel

– Del noe; send en oppskrift du synes er god til noen som lager middager bare til seg selv, del et boktips, serietips eller en god film

– Vær raus med likes og kommentarer i sosiale medier; spre digital kjærlighet hvor enn du kan. Det betyr kanskje ikke så mye, tenker du, men det kan bety noe for den som mottar det. Vis at du bryr deg og vær supersosial der du kan være supersosial; på internett

– Overrask noen med et håndskrevet brev, eller noe annet hyggelig i posten. Det koster så lite, og kan varme så mye!

– Hvis du vet om noen andre som jobber hjemmefra; hva med å invitere til lunsjdate over FaceTime? Eller møtes til lunsj, hvis dere bor i nærheten av hverandre? Etter jobb er mange kanskje opptatt med familieliv og andre ting – så en venninne/kompisdate på dagtid kan være et nydelig, sosialt avbrekk fra det ensformige hjemmekontoret

Ta vare på hverandre! Denne høsten blir ekstra mørk, og vi trenger de lyspunktene vi kan få. Og for at noen skal få, må noen også gi. Vær en sånn en <3 Vi kommer oss gjennom dette også!

8 kommentarer

 1. Takk for fint innlegg, Marie. Jeg trengte dette!

  1. supermarie

   Du <3

 2. Solfrid

  For ei fin liste! Takk <3

  I kommuna eg bur i er det ingen registrert smitte endå, og nesten ingen i dalføret. Det føles derfor litt langt undå, men samtidig så kjem det nærare frå alle kantar rundt, er vel berre eit tidsspørsmål før det kjem hit og kulturskule-undervisninga havnar på Teams igjen og biblioteket stenger. Uansett var dette veldig fine tips!

  1. supermarie

   Uff, nei, håper dere slipper unna et utbrudd <3

 3. Camilla

  Takk for gode tips<3

  1. supermarie

   <3

 4. Tusen takk for fine ord og gode tips! Det er ikke alltid lett for tiden (spesielt ikke når man bor i Spania og ikke har sett familie i 2020), men vi kommer oss gjennom det! Sender en stor klem <3

  1. supermarie

   Stor klem til deg <3

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *