Hortenser

God kveld, superhær! Det ble stille et par uker, og det har skjedd så mye at jeg vet nesten ikke hvor jeg skal begynne. Vi kan begynne i Horten, kanskje. Jeg har offisielt blitt hortenser. Fra og med i dag er bostedsadressen min på feil side av fjorden. Leiligheta i Moss står igjen som et utstillingsobjekt, etter dagens fotografering. For jeg er allerede der i prosessen. Alt gikk så mye fortere enn jeg hadde tenkt, men mer om det senere.

Se så fin den er, da:

Og se så fin JEG er, da!

Uansett; jeg stod der som en lettrørt mor da fotografen gjorde jobben sin. Mitt lille hjem; som jeg klarte å kjøpe helt på egen hånd – uten kausjonist, uten medlåntaker, helt alene som student. Det var en så stor bragd for meg, at det føles litt som om jeg er i ferd med å selge en gullmedalje jeg har vunnet i et mesterskap.

Sist jeg oppdaterte dere på flyttingen hadde jeg akkurat ringt en megler. Tatt det første steget. Jeg skulle møte minst to, hadde jeg tenkt, for å finne en megler jeg kan jobbe med. Den megleren som stod på visning da jeg kjøpte leiligheta var nemlig så uengasjert og uviten om både det innenfor og utenfor de fire veggene i Moss, at det var et under at jeg i det hele tatt valgte å gå for den. I frykt for å få en sånn en sånn selv ville jeg snakke med flere, følge magefølelsen, finne en god kjemi.

Var planen, da.

Men så var den første megleren så god at jeg satt der med pennen på papiret før befaringen var over. Jeg sa tydelig ifra, hvert fall tre ganger, at han var den første jeg snakket med og at jeg hadde avtalt å møte en til noen dager senere, men han snakket meg altså rett inn i en signatur og jeg tenker det er et godt tegn. Han kan det å selge! Siden da har det gått i ett.

De tre siste ukene har jeg ryddet, flyttet, båret (vi har vært over fjorden med bil bare to ganger – resten har jeg pakket på meg som et esel og fraktet gående via Bastøferja). Leiligheta har fått et ansiktsløft; umalte dørkarmer har fått farge, kjøkkenskapene fått et siste strøk, soverommet er endelig ferdig malt, og hvorfor har jeg ikke gjort det før, egentlig. Så mye finere! Samboeren (haha, hæ?) har vært en engel og hjulpet meg med finpussen, og så har jeg ryddet litt mer, gjentatt suksessen som pakkesel over fjorden, stablet inn i bod, solgt unna ting. Takstmannen har vært innom og gitt tommel opp, og de to siste kveldene har jeg vasket meg utslitt og stylet som en helt for å få det klart til dagens fotoshoot.

Først NÅ kan jeg puste ut litt. Hvert fall frem til det nærmer seg visninger; da er det full shining igjen! Heldigvis har jeg en mamma som klør etter å hjelpe til, så jeg tenker å la henne i neste runde, hehe. Jeg har en tendens til å alltid ville klare alt selv og aldri be om hjelp, men det skader jo ikke å ta i mot. Hvert fall en gang i blant.

12 kommentarer

 1. Wow, leiligheten er jo så fin. Rett før jeg kommer å kjøper den *ler*
  Men kanskje litt upraktisk når min kjære har sverget på at han aldri skal flytte fra Bærum.
  Men vi kan vel ha den som hytte *smiler*
  Neida, fra spøk til alvor. Masse masse lykke til med salget og så er jeg sikker på at du vil få det veldig bra på motsatt side av fjorden.
  Pass på å fortelle ham at han har gjort ett skikkelig scoop da han kapret hjertet ditt.
  Jeg ønsker dere begge alt det beste
  You’ll never walk alone

  1. supermarie

   Tusen takk! Hahaha, ja, kjøp ei lita hytte i Moss 😀 Tusen takk for gode ord, det blir veldig bra på den andre siden av fjorden også <3

 2. Solfrid

  SÅ FIN!
  Om du av nokon som helst grunn vil finne på noko anna i livet så kan du jo starte som interiørdesigner. Lykke til med salg!

  Eg måtte velgje mellom tre meglarar (måtte og måtte, det var jo eg som valgte det etter tips frå andre), og det var så fælt synes eg, haha. Veldig greit når fyrste gjer eit så godt inntrykk!

  1. supermarie

   Åh TAKK! Det var faktisk drømmen min da jeg var liten <3 haha. Ja, jeg syns det var vanskelig nok å måtte avlyse møte med nr to!

 3. Masse lykke til med salg! Du hadde gjort det innmari fint <3

  1. supermarie

   Tusen takk, Maria! <3

 4. Camilla

  Så fint! Lykke til med salg, og alt annet som skjer fremover <3

  1. supermarie

   Tusen takk, fine <3

 5. Jeg har jo allerede sagt det, men enkelte ting er virkelig verdt å gjenta: Jeg er stolt av deg frøken :)) Du er rå 🙂
  Tusen takk for at vi fått være med og ta del i livet ditt og se utviklingen fra hu lille som skulle i fårsen 😀

  mvh Stolt menig

  1. supermarie

   Det er jeg som skal si hjertelig takk, Ståle! <3 Det varmer!

 6. Så gøy å se hele leiligheten din!
  Og velkommen over på «riktig» side 😉
  Ta imot hjelp, å flytte / vaske er noe skikkelig herk!

  Håper du vil trives i Horten, har faktisk hørt om andre som liker seg der, haha.

  Klem fra meg i Tønsberg 🙂

 7. Catharina

  Leiligheten din er så søt <3 Lykke til med salget <3

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *