Sjekk deg og sjekk ut

M A N D A G! Og endelig litt solskinn igjen – jeg satt og ventet på toget etter legetimen tidligere i dag, og følte full sommer der et lite øyeblikk. Så deilig!

Jeg tok altså ny celleprøve idag, etter at det ble funnet noen forandringer sist. Siden da har jeg tatt HPV-vaksinen, som ofte normaliserer ting der nede – så nå krysser jeg fingrene for at alt ser ok ut. Husk å #sjekkdeg, a. Det tar maks to minutter og kan redde et langt liv.

Fra det ene til det andre, her er noe annet dere også må sjekke ut:

 • Estonia-dokumentaren på Dplay. Den er mindblowing, jeg slukte hele på en kveld
 • Og apropos forlis, se Scandinavian Star-dokumentaren også, den ligger ute på NRK-TV
 • Etterforskningen på Viaplay, en dramatisering av drapet på journalist Kim Wall
 • Podkasten «Hvordan har du det, mann?» med Erik Follestad. Fine gjester og så fint å høre hvordan ulike menn tenker om det å snakke om følelser
 • Tut og mediekjør, en annen podkast jeg elsker å høre på mens jeg rydder eller lager mat eller gjør noe annet som må gjøres

Del gjerne noen tips du også, hvis du har sett eller hørt noe bra i det siste!

2 kommentarer

 1. Solfrid

  Viktig!
  Eg høyre på «Hele historien» om Scandinavian Star, det kan óg anbefalast. Har ikkje fått sett den sjølv, men den nye til David Attenborough; A life on our planet – GLER MEG!! Og å følgje han på insta er fint.

  1. supermarie

   Jaa den har jeg også hørt – SÅ bra! Elsker «Hele historien» <3

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *