Lyden forfølger meg

Denne lille boksen har revolusjonert livet mitt, som så mye annet for tiden. Den og brødrene dens.

La meg fortelle. Jeg hører stort sett på noe døgnet rundt, og har alltid flyttet rundt på den lille Bluetooth-høyttaleren min fra Bose, uansett hvor i leiligheta jeg har bevegd meg. Livredd for å gå glipp av en eneste tone eller et eneste ord i en podkast (eller Dax18). Om jeg bretter sammen tøy fra tørkestativet i stua, og skal gå med haugen med klær inn til soverommet? Slenger høyttaleren på toppen av bunken og balanserer den med meg. Den står på vasken når jeg pusser tennene, på kjøkkenet når jeg lager mat – overalt, alltid.

Så foreslo han en dag å kjøpe Sonos-høyttalere, og jeg bare njæ. Da jeg hørte prisen ble det NJÆ med både spørsmålstegn og utropstegn bak, for herregud. Så opptatt er jeg ikke av teknologi og elektrisk utstyr at jeg gidder å slakte sparegrisen min for det. Han forklarte meg hva Sonos var og tanken vokste litt på meg. Han fant ut at de selger rimeligere Sonos-høyttalere på IKEA, og tanken ble til handling; vi kjøpte tre!

Nå står det en i stua, en på kjøkkenet og en på badet – og uansett hvor jeg går forfølger lyden meg, uten at jeg trenger å balansere den på toppen av en bunke med nyvasket klær. Det er så magisk! Vi kan også splitte opp lydene, sånn at jeg hører på min musikk på kjøkkenet og han hører på sine greier på badet. Du velger hvilken høyttaler du sender signaler til i Sonos sin app.

Hvis jeg husker riktig betalte vi 1200 per høyttaler, og det var enkelt å koble opp via appen. Vi har valgt å sette en av dem på badet, men det frarådes egentlig å ha dem i rom med mye fukt. Den lever enn så lenge, men jeg vil ikke anbefale det videre – tilfelle den sakte men sikkert dør as we speak(er, hehe), uten at vi merker det. Høyttalerne er fine å se på, kan brukes som hyller og lyden er upåklagelig! Bare et lite tips hvis du har råd, plass og er lei av å bære rundt på en bærbar en.

2 kommentarer

  1. Solfrid

    Eg driv med det same, haha. Balanserer rundt på ein høgtaler, likar det litt, men spørs om noko slikt må opp på ønskelista for det nye huset, haha!

    1. supermarie

      Haha ja, det har ikke så mye for seg i en mindre leilighet, men i hus må det jo være perfekt! (Fungerer ganske perfekt i hans store leilighet også!)

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *