Kapittel 9 av 12: september

A september to remember. Jeg kommer til å huske kjøreturene, til perler i Vestfold og rundt omkring i Finnmark. Middagene i Skarsvåg, og samtalene over vin- (og øl)glass. Fisketuren, kongekrabbe, strikkagensere og majestetisk natur. Jeg kommer til å huske alle planene og drømmene for leiligheta, og alle timene vi la ned i å begynne et sted.

Jeg kommer til å huske at venninnene mine som jeg har klaget til i månedsvis («HALLO, ikke flytt fra Moss og forlat meg her alene, da») måtte se meg bli den første til å forsvinne derfra. Huskjøpet til hun ene, ansiktet til hun andre da hun så det som blir mitt nye hjem. Vinkveld over Internett, pappa som stakk innom med en Hawaii-rose igjen, timene på hjemmekontor og hendene som skapte både nye broderier og putetrekk. Den fine lørdagen med mamma og de deilige hverdagene jeg fikk for meg selv.

September var god! Håper oktober lar seg inspirere.

Hvordan har din måned vært? Og syns dere det er greit med en sånn her oppsummering, eller er det morsommere med lister? («Månedens kjøp, sang, nedtur, opptur osv vet dere») LET ME KNOW! 

8 kommentarer

 1. eeeeelsker kapitteloppsumeringene dine!

  1. supermarie

   Nææ, nå ble jeg glad! <3

 2. Camilla

  Ja til oppsummering, men gjerne en liten liste nederst feks i tillegg! Hyggelig med innlegg som perler på en snor for tiden<3

  1. supermarie

   Det var en god ide! Skal prøve å huske det til neste måned 🙂 TAKK, har endelig litt tid og gnist igjen – glad det blir sagt pris på!

 3. Ada Emilie

  Jeg elsker også kapitteloppsummeringene!

  1. supermarie

   TAKK! <3

 4. Solfrid

  Eg óg!
  Seier ikkje neitakk til ei lita liste nederst som Camilla foreslår heller, men kapitteloppsummering må med!
  Veldig moro med fleire innlegg no <3

  1. supermarie

   Så glad du setter pris på det! <3

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *