Boktips: Elsk meg

Dette er den første boken jeg har lest av Sophie Elise, og den appellerte veldig til den jeg var som tjueåring. Da forelskelse og kjærlighet var altoppslukende, og hele livet mitt kretset rundt han ene. Alt jeg fikk meg til å gjøre (jeg endret øyefarge fra blå til brun, never forget) for å fange hans oppmerksomhet, i et forsøk på å tvinge kjærligheten til å bli gjensidig.

Elsk meg er en sår, dyster og fin bok som er lett å lese. Selve handlingen er ikke all verden, jeg føler hun står mest på stedet hvil og kommer seg liksom aldri videre, men tankene og følelsene som beskrives er lett å kjenne seg igjen i – dersom du har vært gjennom en håpløs forelskelse/besettelse selv.

2 kommentarer

  1. Camilla

    Jeg synes også denne var lett å relatere til mtp relasjoner man selv har vært i, og ho skriver tidvis veldig godt synes jeg.

    1. supermarie

      Ja, enig!

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *