Prosjekt kosekrok

Hodet mitt er fylt av blogginnlegg som heller burde legges på tastaturet enn å sveve rundt oppi der, men jeg finner liksom aldri roen til å sette meg ned. Jeg har fortsatt mye å vise dere fra nord, men det får bli senere – først en sniktitt på ett av prosjektene våre i mitt (soon to be) nye hjem!

Jeg angrer litt på at jeg ikke tok bilder før vi gjorde boden hans om til et hjemmekontor, men sånn her ser det hvert fall ut nå:

Over der jeg sitter og jobber er det en hems med dobbeltseng, som vi skal gjøre om til en permanent «hengekøye»! Altså rive hele greia og bytte ut plankene med et nett som skal fylles av puter, på veggen flytter TVen min fra Moss inn og veggene skal fylles med bøkene mine.

På den måten blir rommet mer åpent, virker større fordi det lave «taket» blir til et nett, og så får vi et ekstra rom hvor jeg kan kose meg med Ex on the beach og det som verre er mens han ser på fotball i stua. Eller omvendt. Bare at han aldri kommer til å se EOTB, og jeg aldri kommer til å se en fotballkamp alene frivillig (med mindre det er Liverpool).

Vi brukte en hel kveld på å finne det perfekte nettet på nett (hehe), men ingen ser ut til å tilby det i Norge? Vi fant hvert fall ingenting annet enn nett til fotballmål eller seilbåter. Til slutt fant vi en ganske tilfeldig fransk nettside som kunne tilby nett til akkurat det formålet vi trengte det til, og vi kunne velge størrelsen selv. Så vi målte opp og bare bestilte der og håpet på det beste (det kostet flere tusen, så jeg holdt pusten litt i frykt for at det var en useriøs side).

Nettet kom i posten mens vi var på ferie – og det var verdt å ofre noen åndedrag for. Så god kvalitet! Jeg gleder meg til å se hvordan det blir når vi henger det opp. Det skal altså bli noe sånt som dette, bare mindre:

(Bildekilde)

SANT DET ER FINT?! 

8 kommentarer

 1. Elisabeth

  Det blir så kult

  1. supermarie

   Jeg veit!? 😀

 2. Gleder meg til å se det endelige resultatet

 3. Camilla

  Veldig stilig! Men tror jeg hadde vært redd for at nettet skulle ryke mens man lå oppi:P

  1. supermarie

   Haha, ja, kommer nok til å være skeptisk de 20 første gangene sjæl

 4. Solfrid

  Gler meg óg veldig til ferdig resultat! Det ser så kult ut! Og hengekøye inne, det må jo vere draumen.
  *noterer på ynskjelista til det nye huset*

 5. Ååå så fint prosjekt Dette må da være ganske unikt i norske hjem!

 6. Blir nok en fin kosekrok 😀

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *