Hammerfest

Heia! Vi er i Hammerfest! Vi kom hit i ettermiddag, etter tre ubeskrivelige dager på Nordkapp (jeg kan ikke forstå at det bare har gått TRE dager siden vi forlot sør, det føles som flere uker).

Vi har rukket å oppleve så mye allerede, takket være de nydelige menneskene vi bodde hos der oppi nord (de jeg besøkte i Ankara, vet dere), og vi har vært så sjukt heldige med været til nå, dere aner ikke. Jeg aner ikke selv engang, faktisk, for jeg har aldri opplevd nordnorsk vær på sitt verste.

Jeg skal fortelle og vise dere mer senere – ville bare innom og si hei(a). Jeg elsker norgesferie så langt!

4 kommentarer

 1. Kos dere videre <3

  1. supermarie

   Takk! <3

 2. Solfrid

  Så herleg!! Det må jo vere fantastisk når ein er heldig med været, det har mykje å seie. God tur vidare i Noreg!

  1. supermarie

   Jaa, helt nydelig! Tusen takk!

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *