Høyt og lavt

Familiepark, tenkte jeg. Null stress. Joda, jeg syns det er litt ekkelt å stå i toppen av gardintrappen når jeg maler, så litt kiling i magen blir det kanskje når jeg er høyt oppe, men ikke noe uoverkommelig. Jeg er relativt tøff når det gjelder å utfordre meg selv, både psykisk og fysisk.

Men neida! Nei, nei, nei. Jeg kan ikke huske sist jeg var så stiv av skrekk, haha. Og det gjennom en hel føkkings dag, jeg er helt utslitt. Mest mentalt. Det var mye skrekkblandet fryd også, det var det, men noen steder tok skrekken fullstendig over. Ett sted tvang den meg ned fra trærne og til bakkenivå igjen, jeg taklet rett og slett ikke å balansere på de hengende stokkene et parti der, med få steder å klamre seg til. Andre steder brukte jeg sikkert tre minutter bare på å psyke meg opp nok til å ta steget ut «i luften». Godt jeg har funnet meg en tålmodig mann, herregud.

Samtidig; SÅ gøy! Vi var altså på Høyt og lavt i Vestfold i dag. En utrolig god park, hvor du spenner deg fast og forblir sikret helt til du har kommet deg gjennom hele den løypa du velger (de er delt inn etter farger og vanskelighetsgrad) – med mindre psyken din overtaler deg til å stige ned igjen, noen steder var det heldigvis mulig å avbryte oppdraget underveis også. Som jeg måtte gjøre én gang. Resten var mest gøy, men det krevde så mye av hodet mitt – det å hele tiden måtte kjempe mot frykten for høyden/å falle/skader (jeg vet egentlig ikke helt hva jeg var redd for der ute), at jeg måtte gi meg før vi var helt ferdig. Men jeg holdt det gående i tre-fire timer og er fornøyd med det! Og zipline var FANTASTISK!

Nå roer jeg nervene med en øl og Skal vi danse. Mikke er med i år, som jeg kjenner via Heimevernet, det gjør det litt ekstra stas! Heia han (og Nate og Kristin)!

God helg, fintfolk!

6 kommentarer

 1. Elisabeth

  Jeg følte på litt av det samme sist jeg var på høyt og lavt også, altså litt plutselig høydeskrekk, men heldigvis hadde vi med oss ei niese på 8 år, så kunne «slappe av» med de grønne løypene innimellom de høyere og mer krevende :-p

 2. Hjernen min stoppet så opp i en av de klatreparkene at jeg måtte ha hjelp av mormor til å vise meg. Hun er over 70, jeg var 20

  1. supermarie

   Haha åh <3

 3. Camilla

  Var selv på innendørs høyt og lavt, og jeg ble helt skjelven da jeg sto og gynga høyt over bakken. Har sjelden blitt så svett av stå stille og prøve å finne ut hvilken bevegelse jeg skal gjøre. Men alltid bra å utfordre seg, og evt gi seg mens leken er god!

 4. Du er så tøff!
  Har aldri likt meg lang over bakken jeg, når ikke langt over den generelt mtp. høyde, hahaha.

 5. Solfrid

  Veldig gjenkjenneleg! Var tøff i trynet før me skulle opp i ei slik løype, men kjente det godt oppi der. Hadde litt lyst til å prøve den tøffaste løypa for å utfordre meg endå meir, men eigentleg heilt greit å ta det igjen ein annan gong, haha. Zipline var utruleg moro!!

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *