Kapittel 7 av 12: juli

I juli våknet jeg med både rosa hår, en løs tatoveringstime og selfier på telefonen jeg ikke kunne huske å ha tatt, etter en vinkveld med venninna mi. Jeg fikk siste dose av HPV-vaksina, og krysser fingrene for at neste celleprøve ser fin ut igjen – husk å #SJEKKDEG!

Jeg fikk besøk på feil side av fjorden, og var så vidt innom den riktige.

Vi dro på hengekøyetur til Styggemann i Skrimfjella, og lekte med vennene hans i helger og på spontane onsdagskvelder. Og så ble vi like spontant hundepassere, og gikk minst tre turer hver dag i to uker.

Jeg jobbet meg gjennom alle andres ferier, og satt og drømte om min egen. Leste ut fire bøker, begynte på en femte og var innom drømmen om å gi ut en selv en gang. Har jeg fortalt at jeg sendte inn et manus til Gyldendal da jeg var 12? De takket så mye, oppmuntret meg til å skrive videre og prøve igjen når jeg ble eldre. Nå er jeg eldre, og kanskje jeg skal ta dem på ordet en dag.

Vi så på Killing Eve (HBO) og Suits (Netflix), og jeg kan anbefale begge. Månedens to siste dager tok jeg fri for å nyte det som ser ut til å bli de to siste ordentlige sommerdagene før permisjonen hans er over. Bowling, strandliv og skille etter bikinien.

Sånn, august. Nå er vi ditt problem.

Hvordan var din juli?

6 kommentarer

 1. Ååå Marie, jeg elsker å lese lykken i «pennen» din.
  Hvert ord du skriver vitner om at du er på en god plass i livet og at han som får deg til å le er riktig for deg.
  Selv om du må være på feil side av fjorden finnes det verre ting i verden. Jeg skulle for eksempel aldri i livet flytte til østlandet og ihvertfall ikke til Bærum, Men hva gjør man ikke for kjærligheten. Og vet du, de første 7 mnd sa jeg at jeg bodde på Sagene, for det hørtes bedre ut enn å si at jeg bodde i B(l)ærum
  Men nå har jeg bodd her i 21 år og kommer aldri til å flytte herfra.
  Ønsker deg en like god august, så får vi bare vente på september og seriestart.
  YNWA

  1. supermarie

   Sessan <3 Tusen takk for så gode ord! Jeg ER på en god plass i livet, så du leser meg helt riktig 🙂 Haha, herlig! Håper du får en nydelig august <3

 2. Camilla

  Min juli var fin, en uke på fjellet, og en uke i Trondheim og noen dager i Oslo, og bading. Jeg håper du gir ut en bok, eller flere, en dag! Hvis du sender inn manus til Gyldendal igjen må du legge til at du prøvde som 12-åring og at du håper det går bedre denne gangen

  1. supermarie

   Høres fantastisk ut! Åh, TAKK! Haha, ja, må definitivt nevne det!

 3. Solfrid

  Høyres ut som ein fin start og ein fin juli! Og eg håpar du prøver igjen med bok, det hadde vore fint det!

  Eg må komme meg opp på lesehesten igjen. «Las» ei bok i juli (starten og slutten, det var sakprosa då, så føltes ikkje fullt så hyklersk, ehe).
  Har hatt tid, for har berre slappa av heime heile juli. Pluss jobb då, men likevel. Skal finne fram anbefalingane dine og leite dei fram på biblioteket.

  1. supermarie

   Yay! Jeg hopper opp og ned av lesehesten hele tiden selv, men nå har jeg klamret meg fast der oppe ganske lenge – det er jo så deilig å bare koble av i en historie!

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *