I det siste

Jeg skjønner meg ikke på konseptet tid lenger, jeg. Jeg føler at jeg blogget for maks to dager siden, og så kommer jeg inn og ser at det har gått en uke? HVER gang. Hvor. Går. Alle. Timene. Og hvorfor får jeg ikke bli med?

Her er hvert fall et utdrag fra livet siden sist! Bikkja forlot oss på søndag, og nå føles det ut som om noe mangler. Selv om det òg er en bekymring mindre, for Luna er gammel og jeg var livredd for at noe skulle skje henne på vår vakt. Takk for besøket, lille venn!

Sist uke var jeg også sommervikar for «alle», også på relativt nye arbeidsområder. Jeg var redaktør for hele nettsiden, eneste pressevakt på jobb, eneste «tekniske sjef» for intranett. Jeg holdt litt pusten fra mandag til fredag, og håpet at det ikke skulle dukke opp store ting jeg ikke kunne håndtere alene. Gikk bra! Denne uken er skuldrene hakket lavere, nå når enkelte begynner å komme tilbake fra ferie og jeg har flere å lene meg på.

På fredag fikk jeg besøk av mamma og tante, den (litt mer enn) årlige vin- og spillkvelden. For å slippe å dra med bikkja og fullt utstyr over til Moss uten bil, fikk vi være i Horten mens mannen var på skogstur. Jeg serverte tapas, med hjemmelaget kjøttboller og aioli. Bare nevner det. Kopierte alle oppskriftene hun med foten (Linda, vet dere) lærte meg sist jeg var i Bergen. Og det ble faktisk godt! Også kjøttbollene. Jeg blir like overrasket hver gang jeg klarer å lage noe spiselig.

Denne uken tar jeg fri torsdag og fredag, for å nyte noen solskinnsdager før sommeren glipper helt. Neste uke drar mannen på jobb igjen, som betyr at jeg mest sannsynlig flytter tilbake til den riktige siden av fjorden. Det blir rart, etter å ha bodd her mer eller mindre konstant siden mars. Hvordan er det man bor alene igjen?

2 kommentarer

  1. Solfrid

    Ser ut som det proffe tapasbordet! Moro å overleve ei slik veke på jobb 😀 (ingen som var i tvil om at det skulle gå bra vel)

    Eg hugsar ikkje sjølv, men det går seg vel (fort) til! Heh. Lykke til og kos deg med langhelg!

    1. supermarie

      <3

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *