Boktips: Min mørke Vanessa

Reklame: sponset bok fra Aschehoug

Min mørke Vanessa blir beskrevet som «en knyttneve av en me too-roman». Den handler om Vanessa Wye, og vi følger henne gjennom to ulike faser i livet; i år 2000 da hun er femten år gammel og bor på internatskole, og i 2017 – da hun som trettitoåring snubler seg gjennom livet, i starten av me too-bevegelsens tid. I lys av den, bevegelsen altså, får hun et nytt syn på et tidligere forhold hun hadde med en eldre lærer. Var det ikke kjærlighet allikevel?

Jeg leste ut denne boken på relativt kort tid, og gledet meg til å plukke den opp igjen hver gang jeg la den ned. Den er som den blir beskrevet: forstyrrende og tankevekkende, og kan absolutt anbefales!

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *